با اینجور مردا چجوری باید برخورد کرد؟ب همه چیز من شک داره.بخدا من کاملا از خودم مطمئنم تا حالا هیچ خطایی نکردم ولی اصلا اعتماد نمیکنه.مثلا امروزیه استوری کنایه ای ب اقوام نامرد گذاشته بودم توی واتس اپ،ب خودش گرفته و میگ سرت جایی گرمه.بعد ۱۰ سال زندگی هنوز بم شک داره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
خیلی متاسفم که اینو میشنوم. هیچی بدتر این نیست که مردی به زنش شک داشته باشه و به زبان بیاره. جوونم ...
با وجود بچه نمیتونم ب جدایی فکر کنم.بچم داغون میشه.از طرفی هم دیگ طاقتم تموم شده.از اینک نمیتونم بی گناهیمو اثبات کنم به ستوه اومدم.مدام ب بهانه های مختلف تهمت میزنه.به انلاین بودنم شک داره ب بیرون رفتنم شک داره ب همه چی شک داره
با وجود بچه نمیتونم ب جدایی فکر کنم.بچم داغون میشه.از طرفی هم دیگ طاقتم تموم شده.از اینک نمیتونم بی ...
آیا با کمک کسی، منظورم خونواده ات، یا بطور مستقل می تونی زندگیتو اداره کنی؟
اگه جوابت مثبته، حتما جدا شو.
متاسفانه تو این محیط بچه ات خوب تربیت نمیشه.
یا تحت تاثیر پدر، به مادرش به چشم بد نگاه میکنه، یا تبدیل میشه به یکی مثل پدرش.