2777
2789

۶-۷ سال پیش بابای من همش راجب زن دوم صحبت میکرد.هی میگفت من یه زن دیگه دارم با اون زنم مهربون باشین زنم خیلی دلش میخواد با شما اشنا بشه و ....

یه روز ما واسه انجام کاری رفتیم یکی از شهرای اطراف.یهو منو برداشت برد خونه ی زنش😑من دیدم بعللله واقعا زن داره.وقتی برگشتیم به مامانم همه چیو تعریف کردم.اونم به همه خبر داد.آبروریزی شد.کل خونواده باهم قهر کردن و ...

مامانم از لحاظ مالی ادم مستقلی بود.اما جدا نشد.بعد از اون ماجرا هر روز توی خونه مون دعواست.همش بابام و همه ی مردا رو نفرین میکنه و فحش میده.وقتایی که اعصابش خورده به من میگه تو زندگیمون رو خراب کردی.همش تقصیر تویه.چرا گفتی بابات زن داره و ....

نه حاضر میشه طلاق بگیره نه دست از این رفتاراش برمیداره .با مشاور هم صحبت نمیکنه.رابطه خوبی هم با بابام نداره.مطمعنم که بابام الانم زن داره

فقط داره روحیه من و خواهرم رو خراب میکنه😔چکار کنم به نظرتون؟😔

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سخت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آخی معمولا صداقت، نتیجه خوب داره. چرا پس برا شما اینجوری شد!!!

نمیدونم😑

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

اخی مامانت واقعا گناه داره

طلاق گرفتنم واقعا خیلی براش سخته وقتی برای یه زندگی کلی تلاش کرده بعد یه شبه بده به دسته یه زنه دیگه

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.
مگه نمیگن رضایت زن اول لازمه

واسه زن دائم لازمه