2777
2789

نشسته بودم لباس تا میکردم دوتا موش تو اتاق دیدم، اصلا موش نداشتیم حالا چیکار کنم زندگیمو به گند میکشن 😢😢😢

خیلی بوی بدی میدن بوشون تو اتاق میاد حتی آشپزخونه 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم برای کشتن ادم چیزی می خوای :|

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

چسپ موش بگیر!!!

بعد روش پنیری چیزی بزار

بعد موشه ک بیاد پنیره رو بخوره میچسپه ب چسپ و نمیتونه تکون بخوره😝😁

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

مرگ موش نمیتونم چون جوجه دارم میترسم موقع جارو کردن بیفتن تو حیاط جوجه ها بخورن 

چسبم دلم نمیاد 😢😢

یه چیزی باشه که درجا بکشه 😭

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

تیکه های شیشه بگیر از شیشه بریا بعدا چسب موش. روی شیشه چسب موش بریز زیاد. بذار جاهایی که میدونی رد میشن . بعد که گیر کردند دیگه خودت میدونی میکشی یا بنداز تو بیابون بره

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....