2777
2789

بچم ۶ماهشه

گهوارش ازاین گهواره هاست ک تلوزیون تبلیغ میکردیه زمان.اسمشون ننو هستس.

داشتم تابش میدادم بخوابه یهوخودشوبرگردوندازتوش افتادزمین.سرش خوردزمین.من خیلی ترسیدم یهوجیغ زدم .ازصدای جیغ منم ترسیدکلی گریه کرد.تایکساعت نزاشتم بخوابه بازیش دادم.شیرش دادم.بعدخوابوندنش.دیدم پیشونیش ورم کرده قرمزشده.بیدارشدبازبی قراری کرد.بردمش شبانه دکتر.دکترچکش کردعلاعموپرسیدگف چیزیش نیس نیازی ب عکس نیس.بی قراریشم بخاطردردسرشه استامینوفن بده.امروزبازشوهرم گذاشتش توگهواره تابش بده من گفتم هواست باشه.ولی بازخودشوبرگردوندافتادزمین.خدامنولعنت کنه ایشالله.نشستم پابه پاش گریه کردم بردمش دکتر.دکتربازچکش کردگف خوبه نیازی ب عکس نیس.اصرارکردم بنویسه گف من که احتیاج نمیبینم ولی اگ میخوای بنویسم.عکسوبیمارستان داره.بیمارستانم پره کروناییه...بچمواوردم خونه.حالش خوبه.بازی میکنه.مث قبله.ولی یه لحظه دلم اروم نمیگیره.اگ اتفاقی برابچم بیفته چی.دوس دارم بشینم یه گوشه فقط گریه کنم.شوهرم هی دلداریم میده ولی اروم نمیشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگخ نزار اون تو نترس چیزیش نشده خدایی نکرده اگه استفراغ یا بی حال بود بده وگرنه مشکلی نیست

استفراغ نکرد.مث روزای قبلم باشوهرم بازی کرد.ولی دلم اروم نمیشه

توکلت به خدا باشه عزیزم

خدا نگهدار همه بچه ها هست

چند وقت دیگه ان شاءالله راه میفته از هرجا میگیره بلند شه بعدم میخوره زمین

همه بچه ها میخورن زمین

حالا این ارتفاعش نیم متر بوده 

به دلت بد راه نده چیزی تیست

دیگه دکترم که گفته چیزی نیست

فقط گهواره ش رو جمع کن دیگه

حق داری مادری دیگه عزیزم ولی خداروشکر چیزی نشده بچه سالمه عزیزم یه بار یه دکتر توتلوزیون میگفت سر بچه ها کمتر ازبزرگها آسیب میبینه باضربه علمیشو فراموش کردم چی بود ولی نگران نباش وفراموش کن 

انشالله چیزی نیست . بچه ها کلی زمین میخورن تا بزرگ بشن ولی دیگه از این به بعد تو گهواره یا روی ارتفاع نذارش چون یاد گرفته حرکت کنه و خطرناکه

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین