2777
2789

با نامزدم بگیم؟

یکی از شیطونیای خودمو بگم:

هک کردم پیج داداشمو انقدر حال داد ی بارم دوست دخترای پسرخالمو پر دادم😂

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تودهن شوهرم تف انداختم😐

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من خودم ۱۰ سالم بود عموم اومده بود خونمون گوشیش پیشم بود رفتم ساعت گوشیش رو رو ساعت ۳ صبح تنظیم کردم روز بعدش رفتم خونشون دیدم حالش گرفته و عصبانیه میگفت اصلا دیگه نتونستم بخوابم ( وقتی از خواب بیدار بشه دیگه نمیخوابه )

یکی دیگم این که رو صندلی معلم ادامس میچسبوندیم😅😅😅🤣

اینو منم کردم حال میداد  

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.

متاهلم ولی یبار سرکلاس ک معلممون میخوابید با اکیپمون یکی یکی از کلاس جیم میزدیم حالا اون قسمتش ک تو سالن اینور اونور میرفتیم ی تخته از نیمکت ک شکسته بود مثل این کارگرای معدن میگرفتیم کنار صورتمون معلم نشناسه😂😂چقد حال میداد