2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی و ژنتیک

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 65 پست

اول برین مشاوره ژنتیک بعد اونا لازم باشه ( که به نظرم هست ) خودشون آزمایش میگیرن . 

مامان بابای منم ازدواج فامیلی بود همینطور مثل شما خیلیییی فامیل بودن رفتن آزمایش هم دادن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چی فکر میکنی😐

😂😂😂😂من فقط دعا میکنم بریم‌آزمایش و بگه ازدواج نکنین تا جمع شه بره پی کارش در مقابل این همه اجبار

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊

بی خیال شو، چون آزمایش ژنتیک هم فقط بیماری های کشف شده رو بررسی میکنه، ضمن این که با شجره نامه شما دوتا احتمالا آزمایش را میفرستن خارج از کشور، می خوای دوسه ماه هم چشم انتظار بمونی 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اگه نمیخوای پس فردا غصه بخوری واشک بریزی همین الان ردش کن خواهش میکنم اون بچه  گناه داره اصصصصصصلللللا قبول نکن ازدواج فامیلی از بیخ اشتباست مخصوصا پسر عمو دختر عمو که خطر بیشتری داره ژن های مادراتونم یکیه  تازه تو ژنتون مریضی هم دارید اینکارنکن جانم به عنوان خواهر دوست یا یه غریبه بهت میگم نکن

والا منکه خودم علاقه ای ندارم و اصلا حسی هم بهش ندارم حتی یکم چندشم‌میشه بخاد شوهرم‌شه ولی خب اجبار ...

پس اصلا اصلا اصلا قبول نکن

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ببین من یه دوستی داشتم آزمایش ژنتیک هم دادن و مشکلی نبود اما سه تا بچه شون بخاطر مشکل ژنتیکی سقط شدن ...

به هیچ وجه عاشقش نیستم

دوست جونیا یه صلوات واسه حاجت دلم و خودتون میفرستید؟😊
😂😂😂😂من فقط دعا میکنم بریم‌آزمایش و بگه ازدواج نکنین تا جمع شه بره پی کارش در مقابل این همه اجبار

عزیزم اگه دوست نداری که تن به ازدواج نده حالا جدا از بچه دار شدن ازذواج فامیلی کلا درد سرش زیاده

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

همچین چیزی نمیگن. آزمایش هم صد درصد نیست. ریسک ازدواجتون خیلی بالاست. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀