2777
2789
عنوان

دوستان به همسر سابقم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 131 پست
اگه فهمیده باشی دوسش داری دلت باهاشه همینطوری ناز میکنه توام اصرار نکن بگو حواصم نبود خودمم کلاس دا ...

آره اینم سواستفاده کرده اخلاق گندش همینه بخدا دلم میخواد برم دوس پسر بگیرم وبرا همیشه ولش کنم 😔😔

میگه حقته هر بلایی سرت بیاد

حتی تو حرف زدن ملاحظه نداره.به نظر من برگردی قبر خودتو کندی..اگر دلت لرزیده خووواااااهشا با یک مشاور صحبت کن..بزار راه درست رو بهت نشون بده.بیگدار به آب نزن.

به نظر من این مرد پرروتر شده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اینم سواستفاده کرده اخلاق گندش همینه بخدا دلم میخواد برم دوس پسر بگیرم وبرا همیشه ولش کنم 😔😔

اگه با کسیم دوس شدی به اون  اتو نده نزار بفهمه

ولی بنظرم یه مدت بی محلی کن 

نزار باهات رو ب رو شه ببین عکس العملش چیه

اگه دوست داشته باشه بهت پیام میده

بچت چن سالشه؟؟؟

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
اگه با کسیم دوس شدی به اون  اتو نده نزار بفهمه ولی بنظرم یه مدت بی محلی کن  نزار باها ...

اصلا شک نکن اگر محل ندم بیشتر زنگ میزنه ولی جه فایده آخه اینجورم میشه بالخره باید تکلیف روشن شع

اصلا شک نکن اگر محل ندم بیشتر زنگ میزنه ولی جه فایده آخه اینجورم میشه بالخره باید تکلیف روشن شع

بگو تو که دوست دختر داری چرا بمن زنگ میزنی 

اگه دوسم داری بگو اگه نداری بمن زنگ نزن پیام نده تکیلفتو خودت اونموقع یه سره کن

ولی معلومه میخاد لجتو دربیاره

ولی دیگه ابراز علاقه نکن 

یکاری نکن  فک کنه مهمه

یمدت کمرنگ و غیب شو

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
بگو تو که دوست دختر داری چرا بمن زنگ میزنی  اگه دوسم داری بگو اگه نداری بمن زنگ نزن پیام نده ت ...

بهم میگه به خاطر بچه زنگ میزنم ولی خودمم میدونم اگر خبری ازم نشه محل نزاریم اصلا سختش میشه وقتی میگم دوس دختر داری میگه برا رفع نیازه نه دوست داشتن ولی از اونبرم پروفایل عاشقانه میزاره کلا یه بار مثل آدم نمیگه کسی،دیگه رو میخوام متم خیالم راحت شه 

من مجرد تک دختر هستم اصلا ازدواجی نداشتم ..

حتما از خواهر زن چون دید خوبی نداسته و مشکلات داسته دوس داشته با تک دختر ازدواج کنه نمیره سمت زن قبلیش عزیزم تو سعی کن دو تا بچه داشته باشی برا زندگیت بهتر دلگرم ترش کن مدام

حتما از خواهر زن چون دید خوبی نداسته و مشکلات داسته دوس داشته با تک دختر ازدواج کنه نمیره سمت زن قبل ...

اره درست فکر کردید بخاطر همین سراغ تک دختر او مدد ه..توکل بخدا ببینم خدا صلاح چی میدونه بهم بچه بده ..دعا م کنید