2777
2789
عنوان

دوستان به همسر سابقم زنگ زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3018 بازدید | 131 پست
خیانت کرد؟؟؟ واقعا چ حرف الکیی زده ک از شک تو رفته سراغ اینکار اصن قابل قبول نیست. حستو درک میکنم ...

نه خیانت نکرد بعد طلاق دوست دختر گرفت همشم گفت از لج تو بود بس،بهم گفتی هرزه الانم پروفایل عاشقانه میزاره ولی همش احساس،میکنم ته دلش با منه چون بهم میگه من اگر کسی،رو میخواستم میگرفتمش بعد به منم میگه همه چیمو به 

پات ریختم نابودم کردی

بنظرم با مردی که عاشق کسی بوده اونم مث لیلی مجنون نباید ازدواج کرد گلم چون اون همیشه خدا تو فکر اون ...

ن خداروشکر اینجور نیس ..یه بار تو این 4سال اسمش ب اشتباه نیاورده کلا از دلش در اومده دست رو قران گذاشته قسم جون پسزمون خورد ک اصلا یه ثانیه بهش فکر نمی کنه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم میخاد تحریکت کنه یا لجتو دربیاره مبگه دوس دختر دارم. یا میخاد ببینه توام با کسی هستی یان  ...

نمیدونم بخدا اصلا گیج شدم از رفتاراش نمیشه فهمید واقعا میوخاتم و یا واقعا نمیخوادم

نه خیانت نکرد بعد طلاق دوست دختر گرفت همشم گفت از لج تو بود بس،بهم گفتی هرزه الانم پروفایل عاشقانه م ...

بنظر من دلش باهاته و میخاد تحریکت کنه

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
نمیگم بده عزیزم.... ولی ریسک داره یهو عشق سابقش شعله بندازه نمیگم بدبینت کنم به شوهرت...ولی مرده زن ...

ن کلا از دلش در اومده ..دست گذاشت رو قران شوهرم خدا پیغمبر میشناسه..اهل نماز روزه..قسم جون پسرش خورد ک اصلا یه ثانیه بهش فکر نمیکنه..میگه زنی ک پاش تو دادگاه باز شد الکی ب درد زندگی دیگه نمیخوره

اونم ازدواج نکرده ؟؟ بنظرم صادقانه بش بگو من هنوز دوست دارم با هیشکی هم نبودم بیا دوباره ازدواج ک ...

آخه بدبخای اینجاس وقتی میدیدم مرکفایل عاشقانه میزاره منم میزاشتم اون صد برابر بدتر اون الان بهم میگه تو منو از روز اول نمیخواستی وبه خاطر،یکی دیگه زندگیتو ول کردی

من مجرد تک دختر هستم اصلا ازدواجی نداشتم ..

خوبه خانوادت راضی شدن 

من خودم یه بچه دارم از ازدواج قبلم و الان میخام با کیسی دقیقا عین شوهر شما ازدواج کنم خانوادم چون بچه داره نمیزارن

ن کلا از دلش در اومده ..دست گذاشت رو قران شوهرم خدا پیغمبر میشناسه..اهل نماز روزه..قسم جون پسرش خورد ...

عزیزم شوهر من ازدواج نکرده همیشه بهم میگه اگر کسی دوست داشتم ازدواج میکردم شوهر شما ازدواج کرده وعاشقت هست شک نکن گلم

نمیدونم بخدا اصلا گیج شدم از رفتاراش نمیشه فهمید واقعا میوخاتم و یا واقعا نمیخوادم

این دفعه بحثو باز کن بزار گلایه کنه بعد بگو چیه نکنه دلت تنگ شده برام با خنده اگه گفت اره که هیچی اگه گفت نه با خنده بگو من شوخی کردم جدی نگیر و بخند

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
خوبه خانوادت راضی شدن  من خودم یه بچه دارم از ازدواج قبلم و الان میخام با کیسی دقیقا عین شوهر ...

اوه چ توقع دارن خانواده شما 😐من کم سن سال بودم هیچ عیب طاهر باطن نداشتم ..ولی شوهرم واقعا آقا س.خیلی تحقیق کردیم ک بله گفتم ...بچه ش پیش خودمه مامان صدام میزنه😍💜