2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم ؟

149 بازدید | 24 پست

به نظرتون کسی که اصرار داره من روش کراش دارم و می‌خوام باهاش باشم و باید چی‌بهش بگم ؟؟

این آدم انقدر اعتماد به نفس داره که تخریبش کردم گفتم اصلا در سطحم نیستی که بخوام روی تو کراش داشته باشم ولی بازم اصرار داره و همش میگه رو من حسی نداشته باش :|

به نظرتون واقعا چیکار کنم؟؟؟ حتی می‌ره همه جا میگه این دختره رو من کراش داره  اگه به دیگران نمی گفت میشد ولش کرد :/ ولی روانیه خودشیفتگی داره 

کسی که نه قیافه داره نه مستقل هست و‌ پول داره هیچییی :|

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برات مهمه که الان داری راجع بهش حرف میزنی 😁 مهم نبود بیخیال بودی 

واقعا مهمه داره آبرومو می‌بره به همه گفته این دختره منو دوست داره من هیچ حسی بهش ندارم یه ذره جوابشو میدم سریع همه جا میگه این آویزون منه:/

ب دوستات نشون بده ک خیلی وقته بلاکش کردی اون طرف هنوز تو نخته

راست میگی اصلا بذار دور و بریای خودش فکر کنن من آویزونم مهم اینه که همه جوره آدم حسابش نمیکنم

فک‌کن طرف روحشم خبر نداره به کفششم نیس بعد تو عاشقشی خیلی مزخرفه

درسته😁👌👌👌کاملا موافق... 

ولي دیگه چشمه میبینه دلش میخواد... البته به نظرم عشق نیست... حالا طرف مقابل یه چیزایی داره که من ندارم یا ندیدم دلم میخوا طرف مال من باشه