2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب تو خونه آرایش کن تو خونه به خودت بیشتر برس  بیرون که میری آرایش کم کن منم شش سال از شوهرم ک ...

شما شوهرت خوبه  مردا  اکثرا اخلاق درست و حسابی ندارن  باید تحملشون کرد    

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه

من با دعوای استارتر کاری ندارم ولی خودمونیم ی سری از خانومای شاغل اصلاااااا دوس ندارن پولشون تو خونه خرج بشه دیدم ک میگم !پس ادم واس چی کار میکنه اخه تهش چی میشه اون پولا!البته گفتم استارتر عزیز اصلااااا طرف صحبتم شما نبودی شوهرتون کاملا مقصرن ک میخان اختیار پول شما رو داشته باشن

فقط فاز خانمایی که میگن تو هم بزنش، یه خانم هرچقدر قدرت داشته باشه زورش به یه مرد نمیرسه،بعد تا وقتی زبون خوش هست چرا کتک کاری؟مگه میدون جنگه؟ازدواج یعنی پیوند دوتا ادم با دوتا تربیت فرهنگ خانواده طرز فکر متفاوت باید کم کم با درایت سعی کنید طرز فکراتونو بهم نزدیک کنید مشکلاتتونو باهم حل کنید توروخدا یکم عقلانی صحبت کنید اینجا انگار مهد کودکه

چه پررو 😠😠 چرا واقعا اکثرمردهایی که همسراشون شاغل میشن و دوقرون درامددرمیارن پررو میشن و انتظاردار ...

دختر خاله من شاغله درآمد بالا شوهرش واسه سرمایه ی مغازش پول از پسر عمه خودش نزول کرد نتونست بده سال ۹۳ آپارتمان ۳ خوابشو شوهرش به زور فروخت + ۲ تا پرشیای صفر + ۱۰۰ میلیون پس اندازش رفت هوا الآن زیر زمین خونه مادر شوهرش زندگی میکنن از صفر . شوهرشم تو بازار مغازه ی خودشو فروخته اومده یه خیابون خلوت مغازه زده . دختر خالم  با ۲ تا پسر بچه پاگیر شد موند .

اگه خود ارضایی عمل حرامی نبود من ازدواج نمی کردم.  ۳۳ سالمه مجردم و راحت خواستگار زیاد میاد ولی ...

نه عزیزم این دعا نویسا الکی هستن. شما رو به درگاه خدا بیار اگر گرهی هست خودش باز میکنه. 

ببین منم به خاطر حرف مردم و نیاز جنسی و فرار از تنهایی ازدواج کردم. اتفاقا شوهرمم از نظر بقیه بدون عیبه ولی خب یخورده خسیسه. من صبر میکنم قابل تحمله در عوضش آبروم حفظه. ولی بازم بی محبتی هایی داره که واقعا سخته.من تو ارزوی یه تنوعم مثلا یه بیرون رفتن که بریم رستوران. نیاز عاطفی و جنسی  طبیعی میشه و قبل ازدواج اونقد بزرگش میکنیم بعد از یکی دو سال برامن یکی که الان نباشه هم نبوده . نیاز عاطفی من رو مادر پرکشیده ام و پدرم به بهترین نحو برآورده میکردن. دریغ که ارزوی شوهر مانع از دیدن اون محبتا می شد😭😭

عزیزمم منم  تو مجردی خیلی به مسایل جنسی فک میکردم و مدتی افسرده بودم و مادر نازنینم سر غصه ما دق کرد.کاش و ای کاش که هرگز اینقد به خاطر ازدواج افسرده نمیشد کاش اون بود و من با تقوا و باصبر مجرد تا اخر عمر نوکریشو میکردم. الان با وجود یه زندگی نسبتا خوب تمام روز در حسرت نگاه غمگین مادرمم😭😭 کاش من به جاش میمردم

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
عزیزم ان شاء الله که خوشبخت باشید💕 من بخاطر رشته تحصیلیم روانشناسی هم خوندم و مطالعات آزاد هم دارم ...

اقتدار من برای مرد هایی که از اقتدارشون سو استفاده نمی کنن و افتاد بقیه رو نمی شکنن نه کسی که کتک می زند مثل شوهر استارتر