2777
2789
عنوان

ینی پسرم دوستم نداره؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 73 پست

من ازوقتی ازشیر گرفتمش خیلی ب باباش وابسته شد اصلا منو ادم حساب نمیکنه

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣من هرلحظه که بخام دراز بکشم خستگی درکنم پسرم یه لبخندشیطانی میزنه بعدمیاد میخابه بغلم شیرمیخوره، ...

عزیزدلم نوش جونش انقد بعدا دلت تنگ میشه واسه شیر دادن من الان یادم میفته شیر میخورد دلم ضعف میره

مرررسی ازین نظرتون واقعا دوق زدم خوندمش خیلی روحیه گرفتم مرررسی

خیلی ام عالی شک نکن همینه درسشو خوندم بهت خاطر جمع میگم پسرت حاضر نیست حتی نگاهتووبا کسی تقسیم کنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ😐 خب خانم گل بچه ها همه اینجوری هستن یعنی چی دوست نداره😒

خب سوال شده بود واسم ابجی😔

راستی چ‌خوب ک یک پسر و یک‌دختر دارین واس منم دعا کنین بعدی دختر شه

شیرخشک عزیزم چطور؟

بچه های شیرخشکی خیلی وابسته ی مادرنمیشن..من پسربزرگم شیرخشکی بود،اصلن انگارمنونمی شناخت،بعل همه راحت میرفت،مشکلی نداشت توجمعی اگرمن کنارش نمیشدم منم مثل شماهمیشه فکرمیکردم دوستم نداره،ولی پسرکوچیکم شیرخودمو میخوره به شدت وابسته ی منه،همه جا فقط بغل خودم بایدبشینه،حتی دستشویی برم تنهاش بزارم قیامت میشه،اصلن انگارشوهرمو نمیشناسه

عزیزم بذار به حساب جوگیر شدنش در جمع و اینکه در جمع کلا یادش میره روال قبلی خونتون چجوری بوده که تو سوگولیش بودی

تو بی شائبه محبت کن چه اون دوستت داشته باشه یا نه. تو مادری. بی توقع بازگشت فقط با عشق دوستش داشته باش. مطمئن باش اون متوجه میشه 

دقیقن پسره منم نزدیکه دوساله همین مدله تمام کاراش تو خونه با منه اونوقت جلو بقیه جیغ میزنه که من نرم ...

هووووف خواهر پس همدردیم

منم تیکع خیلی میشنوم

چرا اینطورین بنظرت؟

خب سوال شده بود واسم ابجی😔 راستی چ‌خوب ک یک پسر و یک‌دختر دارین واس منم دعا کنین بعدی دختر شه

حتما عزیزم

واست دعا می کنم الانم واست ۱۵ تا صلوات فرستادم

تاپیک عکس و اسکرین تگ بشم باتشکر😐🔪❤️امیدوارم تمامی آقایون نی نی سایت که خودشونو بجای خانم جا میزنن حامله بشن!!!