2777
2789
عنوان

ینی پسرم دوستم نداره؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 73 پست

دقیقن پسره منم نزدیکه دوساله همین مدله تمام کاراش تو خونه با منه اونوقت جلو بقیه جیغ میزنه که من نرم طرفش، می‌چسبه به باباش مادر شوهرم میگفت بمیرم واسه بچم از بس تو خونه مدام بغلش میکنه بیرونم بچه راحتش نمیذاره😁😁😁😭😭

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

بچه ها همه همینن نگران نباش بچه میخواد بقیه رو هم تجربه کنه منم بچم الان سه سالشه اصلا محلم نمی‌ذاره خصوصا اگه باباش خونه باشه سنش که بیشتر بشه این حالتشم بیشترمیشه نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بچه‌منم فقط باباشو میخواست

ارامش میخوام

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
من از خدامه بچم بچسبه ب شوهرم اصلا منو نخواد والا😂😂😂😂

🤣🤣من هرلحظه که بخام دراز بکشم خستگی درکنم پسرم یه لبخندشیطانی میزنه بعدمیاد میخابه بغلم شیرمیخوره،اصلن فکرمیکنه من خوابیدم به اون شیربدم..

پسر من دقیقا یک سال و سه ماهشه.ببین وقنی باباش هست از دست من غذا نمیخوره.اب نمیخوره.من لباس بپوشم برم بیرون کاریم نداره.اما وابه روزی که باباش بخاد لباس بیرون بموشه.تو مهمونی ها اول تا اخرش'به بابا ش چسبیدست .و من تمااااااام مدت ذوق که این بچه ایمقد باباییه😂😂😂😂این یعنی منو دوس نداره؟ چه ربطی داره خاهر...بجههایا مامانی هستن یا بابایی.دلیل بر این نیست تونیکی رو دوس ندارن..

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

دختر منم هینطور چون اونا رو کم میبینه دلتنگشون میشه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
اتفاقا بچه ها توی سن پسر شما شدیدا با پدرشون مخالف هستن و مادرو خیلی میخان بخاطر اینکه حس میکنن پدر ...

مرررسی ازین نظرتون واقعا دوق زدم خوندمش

خیلی روحیه گرفتم مرررسی