2777
2789
عنوان

ینی پسرم دوستم نداره؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1143 بازدید | 73 پست
بچه های شیرخشکی خیلی وابسته ی مادرنمیشن..من پسربزرگم شیرخشکی بود،اصلن انگارمنونمی شناخت،بعل همه راحت ...

جدن؟؟

راست میگین حق باشماس

خداحفظ کنه جفتشونو

چن‌سالتونه شما؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا من الان تاپیک زدم که دلم تنگ میشه برا شیر دادن به بچم. الان ۲۲ ماهشهر باید بگیرمش کم کم اما ...

بببن هفته اول صب تا ظهر نده

هفته‌دوم طهر تا شب

هفنه سوم شیرشب

یواش بواش بگیرش

چرا؟چطور؟

عزیزم ی مادر هرگز اینجور تفکرات رو نداره ب نظرم هنوز اطلاعات کافی برای تربیت یه فرزند رو اون طور ک باید نداشتید 🥰

میتونید از کتاب های در این حیطه استفاده کنید و اطلاعاتتون رو ببرید بالا

خوشحال باش اویزونت نیست, کارم داشته باشی بخوای جایی بری خاطر جمعی پیش بابات میمونه  دوستت داره ...

پیشه بابات:/

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
عزیزم ی مادر هرگز اینجور تفکرات رو نداره ب نظرم هنوز اطلاعات کافی برای تربیت یه فرزند رو اون طور ک ب ...

ممنونم ولی رشتع دانشکاهی من روانشناسی هست

و‌لی یوقتایی ادم نیاز داره ی سری خرفا رو‌از بقیه بشنوه و فک میکنم این سایت برای همین طراحی شده