2777
2789
عنوان

چرا بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 90 پست
من سه ماه تموم هرشب با ی اهنگی میخابیدم ک بهم احساس خوبی میداد و هروز کارایی و میکردم ک از نظر بقیه ...

خوشبحالت 

منم سعی میکنم.بنظرت برای من با دو تا بچه و زیر خط فقر هم ممکنه؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلفنی یا آنلاین کسی رو‌نمیشناسید؟امکان حضوری ندارم

نه متاسفانه اما پرس و جو کنی حتما گیر میاد

باز هم دعوت به طوفان کن مرا اما بدان                       من دلم دریاست دریا را به دریا میبری                          من شبیه یوسفم راه سقوطم چاه نیست                                      چون بیندازی مرا در چاه بالا میبری     
تو مادر خوبی هستی که داری به کارهات فکر میکنی و پشیمونی و حق هم داری خسته میشی دیگه روبات که نیستی آ ...

بعضی روزا خیلی خوب میشم.همین امروز باهاشون بازی کردم غذایی که دوست داشتن پختم اما قبل از خواب خسته بودم و با فحش و دعوا خوابیدن.الهی بمیرم دخترمو که با اشک خوابید.آخ خدایا قلبم آتیشه،بخدا دست خودم نیس😭😭😭

خوشبحالت  منم سعی میکنم.بنظرت برای من با دو تا بچه و زیر خط فقر هم ممکنه؟😔

منم اوضاع مالی افتضاااح 

ولی واسه همینم خودم دست بکار شدم و میرم سرکار و کلی بهم خوش میگذرع 

ارع چرا ک ن 

اونا سرمایه های توعن 

نزار حالشون بد باشه 

بهشون محبت کن تا دراینده ادمای موفقی بشن 

اصلا ن سر درس خوندن و این چیزا بهشون سخت نگیر 

بگرد علایقشونو پیدا کن استعداداشون 

شک نکن خدا همیشه حواسش هست😊

یکم ک بزرگ تر شدن میتونی خودتم تو خونه سرگرم ی کاری بشی ک از بی پولیتون کم بشه 

خیلی کاراهست 

کارای اینترنتی خیاطی کارای هنری.... 

بخودت بگو قرارع زندگیت ادامه داشته باشه 

پس سعی کن برای حتی ی ثانیه خوشبختی تلاش کنی

عزیزم یه دفتر بردار هر روز رفتارای بدتو بنویس و روش یه خط بکش که انجامشون ندی بعد رفتارای خوبم بنویس و انجام بده و تیک بزن اینطوری عادت میشه واست آدم هرکار بخاد میتونه انجام بده و نمیتونم