2777
2789
عنوان

چرا بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اوضاع مالی افتضاااح  ولی واسه همینم خودم دست بکار شدم و میرم سرکار و کلی بهم خوش میگذرع&nb ...

عزمزمه چقدر خوب حرف میزنی من سر درس دختر کوچیکم خیلی گیر میدم آخه همش عاشق شعبد بازیه بیچارم کرده هم شیطونی نز کنا میره دنبال شعبده بازی و ترفند میبینه کلاس سومه اونقدرم با مزه است که نگو می ترسم به جایی نرسه آخه خواهرش که یه سال ازش بزرگتره استاد فتوشاپ علاقه داره خیلیم باهوشه همه روش حساب می کنن کوچکتره به اون تکیه می کنه خیلی می ترسم

چطور متوجه شدی؟درمان داره؟

خوارم دوقطبیه رفته دکتر ولی مال من خفیفه خیلی حساسم یهو شاد میشم یهو ازون ور بوم میفتم .خوبه آدم متعادل باشه.هیجانی هستم حالا باید بادکتر مشورت کنم چون دارم افسردگی می گیرم 

عزمزمه چقدر خوب حرف میزنی من سر درس دختر کوچیکم خیلی گیر میدم آخه همش عاشق شعبد بازیه بیچارم کرده هم ...

ن گلم بزار ازادانه تصمیم خودشو بگیرع 

همه ک نباید درس بخونن من هشتاد درصد ادمای پولدار و موفق زندگیم دیپلمه ان 

ولی انقد سطح خونواده و زندگیشون رفته بالا ک هیچ کمبود سواد و فرهنگی احساس نمیشه 

چون الان زمونه ای نیس ک ادم فقط توی درس و دانشگاه بخاد چشو گوشش باز بشه و زرنگ بشه 

حالا میتونه بجاش ده تا کلاسه دیگه برع و اونجا خیلی چیزا یاد بگیرع 

میتونه تو سی سالگی هم دانشگاهشو برع 

اصلا سخت نگیر بزار فقط موفق باشه ب هر روشی ک مختص خودشه

خوارم دوقطبیه رفته دکتر ولی مال من خفیفه خیلی حساسم یهو شاد میشم یهو ازون ور بوم میفتم .خوبه آدم متع ...

من واسه شما دعا میکنم،شما واسه من دعا کن.میگن دعا در حق بقیه اثر بیشتری داره