2777
2789
عنوان

چرا بدم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 90 پست
یه جا شنیدم مادری که بچه هاشو خیلی دعوا میکنه رابطش با شوهرش خوب نیست معمولا رابطتتو با همسرت بهتر ...

شوهرم بد نیست اما اینقدر زیر فشار اقتصادی له شده که دیگه رمقی برای ما نداره😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا گل گاو زبون و به لیم و بهار نارنج و نبات دم کن بخور . بخدا اون طفله معصوما گناه دارن .گرچه که خودمم امروز داشتم از خدا بابت این اخلاق بدم گله میکردم . ولی بازم تلاش میکنم داروهای گیاهی برای اعصابم مصرف کنم

سعی میکنم،کاش منم بتونم.کاااااش بتونم

هرشب با اهنگایی بخاب ک میتونن از حال بد دورت کنن 

هرکاری ک باعث میشه امروز پنج ثانیه بیشتر از دیروز بخندی انجام بدع و حرف هیچکس هم برات مهم نباشه 

موفق باشی♡

شوهرم بد نیست اما اینقدر زیر فشار اقتصادی له شده که دیگه رمقی برای ما نداره😔😔

تو مادر خوبی هستی که داری به کارهات فکر میکنی و پشیمونی و حق هم داری خسته میشی دیگه روبات که نیستی آدمی

ولی اونا گناهی ندارن حامی یه بچه مادره فقط پس اینکار عصبانی شدی سکوت و یادت بیار که بعدا میخوای پشیمون بی پس حرف بدی نزن و یادت بیار آون فقط تو رو داره

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
چطور حالتو خوب کردی؟

من سه ماه تموم هرشب با ی اهنگی میخابیدم ک بهم احساس خوبی میداد و هروز کارایی و میکردم ک از نظر بقیه شاید اشتباه بود 

قبل اون همش مواظب رفتارام بودم ک موجه باشم حساس باشم ولی الان ازادم درست مثل ی روح هروقت هرجا ک دلم بخاد میرم هرکاری ک همین لحظه بخام میکنم 

اینا اسون نیستا 

ولی برای حال خوبتون بجنگین 

بخودت عشق بورز 

من انقد دچارخودمم ک اگ یشب عکسامو نگاه نکنم و قربون صدقه خودم نرم خابم نمیبرع😁

چطور میشه متوجه بشم؟با آزمایش خون؟

تا نری دکتر هیچی مشخص نیست شایدم سندروم پیش قاعدگی داری.اول برو آزمایش بده چکاپ کن خودتو.بعدم دکتر جزایری روانپزشک خوبیه تو تهران تلفنی هم ویزیت می کنه منم می خوام همین کارا رو بکنم