2777
2789
من msدارم واقعا میترسم.دکترم میگه خیلییییی مراقب باش

مراقب باش ولی نترس

این آمار ک رفته بالابخاطر اینه ک دارن توروستاها ازمایش میگیرن قبلا اینکارو نمیکردن ،حالا خود دولت داره انجام میده ، مسلما باید تعداد زیاد باشه نسبت ب قبل ک تجهیزات نداشتن

فقط بدون استرس اگ نداشته باشی سریعا حالت خوب میشه اما اگ استرس بگیری دیرتر بهبودی پیدا میکنی و اینو بدون کرونای انگلیسی درصد سرایتش بالاست و کشندگی بسیار پایینی نسبت ب کرونای قبلی داره و ب اخبار اصلا توجه نکن ک این سیاستشونه ک استرس و وحشت ایجادکنند

یاعلی

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
میشه لطفا حرف چرت نزنی؟ چرا این کیتارو هیچوقت نمبارن جلو در خونه ما  گندشو دراوردین.روزی ی نف ...

مشکلات زندگی شما بمن ربط نداره 

یکم فرهنگ برای هرخانومی ضروریه ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرونا گرفتی 

هر روز قرص جوشان و قرص ب شش بخور

هفته ای دوبار  برو سرم بزن و امپولایی ک توی سرم میزنم شامل ویتامین سی ، بکمپلکس و ب شش هستش تا ویتامینهای بدنت کم نشه ضعیف نشی .

ی سری دارو هستن ک دکتر بهت میده شامل قرص ناپروکسن و آزیترومایسین ۲0۰ و شربت دکسترومتورفان دارو هاتو مصرف کن .

مایعات فراوان 

آب هویج و آب پرتقال طبیعی مرتب مصرف کن 

دمنوش بخور هر چهار ساعتی ی لیوان 

سوپ مصرف کن 

غذاهای جامد هم بخور ضعف نری سعی غذاهای گرم بخوری سرخ کردنی نخور

آجیل و تقویتی مصرف کن 

خلاصه بدن هر روز ک میگذره ضعیف تر میشه 

شماهم از اونور باید تقویت کنی خودتو 

تا به امید خدا زودتر خوب بشی 

تست ریه هم یک هفته بعدش انجام بده خیلی مراقب باش ریه رو خیلی زود درگیر می‌کنه .

قبل عید تو شبکه خبر مجریه میگفت راهارو ببندین میگفتن نه مردم باید خودشون بفهمن نرن مثل نمک که واسه ف ...

ماهایی ک رعایت میکنیم افتادیم وسط دو گروه احمق.کاش فقط خودشون میگرفتن و میمردن.هر روز دارم خبر مرگ اشنا میشنوم.چرا آخه رعایت نمیکنن با کی میجنگن😔😔😔

مشکلات زندگی شما بمن ربط نداره  یکم فرهنگ برای هرخانومی ضروریه !

اتفاقا ب تو ربط داره.چون یکی از مشکلات باعثش تو و امثال تویی. 

فرهنگ بله فرهنگ برای هر ادمی لازنه.شعور اجتماعی داشتن برای هر ادمی لازمه.مسیولیت احتماعی برای هر ادمی لازمه.

قاتلید خودتون نمیدونید.ازتون نمیگذرم.ماهایی ک رعایت میکنیم ی روزی بدجایی خرتونو میگیریم منتطر باشید

من msدارم واقعا میترسم.دکترم میگه خیلییییی مراقب باش

شما هم خودتو خیلی تقویت کن دوست عزیز 

هر روز قرص جوشان  و قرص ب شش مصرف کن 

کرونا انگلیسی جهش یافته است سرعت انتقالش بالاست عرض دو روز آدمو درگیر می‌کنه خیلی مراقب باش و با کسی ارتباط نداشته باش همیشه سلامت باشی .

اتفاقا ب تو ربط داره.چون یکی از مشکلات باعثش تو و امثال تویی.  فرهنگ بله فرهنگ برای هر ادمی لا ...

الان مشکلت چیه

ی جوری داری صحبت میکنی انگار من ویروسو آوردم

فازا ماذا

مسئولیت اجتماعی یعنی تنش رو کم کنی

تواین سایت هستن افرادی ک مریضن و فقط ب مقدار خیلی کمی ارامش نیاز دارن

خیلی حالیت میشه سعی کن مسئولیتتو بجا بیاری 

بی فرهنگ 

شما هم خودتو خیلی تقویت کن دوست عزیز  هر روز قرص جوشان  و قرص ب شش مصرف کن  کرونا ا ...

میدونی بدبختی من اینه که خودمو تقویت کنم با ویتامین تو بدنم انگار درگیری میشه و حالم بد میشه انگاری باید همیشه ضعیف بمونه اونم و کورتونی که میزنم ضعف سیستم ایمنی باید بیاره...بخدا گیری کردم خسته شدم

میدونی بدبختی من اینه که خودمو تقویت کنم با ویتامین تو بدنم انگار درگیری میشه و حالم بد میشه انگاری ...

بله کورتون سیستم دفاعی بدن رو پایین میاره 

شما خیلی مراقب باشین 

و خیلی نیاز دارین به تقویت کردن خودتون 

آب پرتقال و آب هویج کلا آب میوه طبیعی روزانه مصرف کنین 

روزانه آب ی پرتقال ی سیب ی کیوی و ی هویج رو بگیرین و مصرف کنین 

سلامت باشبن

میشه لطفا حرف چرت نزنی؟ چرا این کیتارو هیچوقت نمبارن جلو در خونه ما  گندشو دراوردین.روزی ی نف ...

توهین نکنید نظرتون با ادبیات صحیح بیان کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar