2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این اسمش غیرتی نیست عزیزم این بیماره 

از حقت دفاع کن لطفا سکوت نکن هر کاری که بکنه سکوت نکن 

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟

من داداشم دعوایی هم هست ://

ای دختر صحرا نیلوفر 🌾میشه برای رسیدن به آرزوهام و حل شدن مشکلاتم برام دعا کنید🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻    دنیا دیگه مثل من نداره🐚🌺                                 Sahra          🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

دوتا داداش دارم اصلاااااااا منم حرصم میگیره خب روم غیرتی نمیشن 

گاهی وقتا برای اینکه روم. غیرتی نمیشن دعوا میکنم باهاشون

نمیدونم چرا. اینجوریند بعضیا میگن چون بهت.  اعتماد دارند.  برای همین

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

من داداشم رد میده 

کلا خانوادگی ردییم😂😂

الان وایستاده جلو در اتاق به هر کی رد میشه با مگس کش میزنه ب باسنش😂😂😂

بیچاره بابام میخاد جدی باشه خندش میگیره

ای دختر صحرا نیلوفر 🌾میشه برای رسیدن به آرزوهام و حل شدن مشکلاتم برام دعا کنید🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻    دنیا دیگه مثل من نداره🐚🌺                                 Sahra          🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
خب به فکرشن بده?

به فکر بودن خیلی تفاوت داره با اینکه اینقدر اذیتش کنن که گریه کنه به فکر بودن ینی مواظب بودن نه اینکه نزارن از خونه در بیاد هی بگن حجاب کن فلان کن بلند نخند با فلانی حرف نزن  همونطور که ایشون میتونه مراقب داداشش باشه اونام میتونن باشن ... این اسمش غیرت نیست غیرت ینی نزارن اشکش در بیاد این یه بیماریه ...

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
خب عزیزم نباید ناراحت شد ...به نبودنشون فکر کن ببین چقدر بده 🥺

آخه مامان بابامم باهاشون همدستن حتی با دوستام بیرون هم نمیتونم برم تا حالا تنها جایی نرفتم یعنی نزاشتن که برم

دوتا داداش دارم اصلاااااااا منم حرصم میگیره خب روم غیرتی نمیشن  گاهی وقتا برای اینکه روم. غیرت ...

خیلی هم خوبن دوستت دارن مریضم نیستن اگه تو شرایطش قرار بگیری نظرت عوض میشه چون باعو میشه یع ادم ناراحت و گوشه گیر بشی

.واقعا بهت تبریک میگم قدرشون رو بدون