2777
2789
عنوان

کیا داداشه غیرتی دارن بیان😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 57 پست

داداش من بیشتر ب کسی بهم نگاه کنه یا مثلا تیکه بندازه و اینچیزا گیر میده تا من 

ای دختر صحرا نیلوفر 🌾میشه برای رسیدن به آرزوهام و حل شدن مشکلاتم برام دعا کنید🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻    دنیا دیگه مثل من نداره🐚🌺                                 Sahra          🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مامان بابامم باهاشون همدستن حتی با دوستام بیرون هم نمیتونم برم تا حالا تنها جایی نرفتم یعنی نزاش ...

یعنی چی؟

خیلی سخته ک 

ای دختر صحرا نیلوفر 🌾میشه برای رسیدن به آرزوهام و حل شدن مشکلاتم برام دعا کنید🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻    دنیا دیگه مثل من نداره🐚🌺                                 Sahra          🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
هی همسنای خودمو میبینم با خودم میگم چرا من نباید مثل اینا جوونی کنم

خودت داداشتو گنده کردی 

اصن بهش محل نده 

کار خودتو بکن

کاملا درکت میکنم باهات هم دردم

عزیزم ما اصلا تو خوانوادمون این مدلی نیس خدا رو شکر  ولی تو دوستا خیلی دیدم واسه همین درکت کردم میدونم چی گفتی اون دوستام از حقشون دفاع کردن توم دفاع کن 

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
خودت داداشتو گنده کردی  اصن بهش محل نده  کار خودتو بکن

اونقدرم‌ نیست که نزاره بیرون برم

بیرونمو میرم

وای رو موضوع پسر اینا خیلی حساسه

با تا ی عکس اینستا میذارم

اهمیت نمیشه ندم که

عصبیه دعوامون بشه میزنه😞😞

خب جامعه خراب شده منم باشم محدود میکنم اونا به جامعه اعتماد ندارن

خدا رو شکر اصلا اصلا تو خوانوادم این مدلی نیس هزار مرتبه شکر 

واقعا ینی چی دخترا رو زندونی میکنین بخاط جامعه؟ جامعه همه جا خرابه باید اول چه دختر چه پسرو خوب تربیت کرد بعد میشه با خیال راحت فرستادش تو جامعه اگه به تربیت دختر و پسرتون اعتماد داشته باشین میتونین با خیال راحت بفرستینش تو جامعه 

آیا تا حالا گفتین پسرامون جامعه رو خراب میکنن؟ تو خیابون به دخترا تیکه میندازن و ... اونا رو محدود کنیم واسه بیرون رفتن ؟؟ اگه جامعه خرابه واسه دو طرف خرابه هم پسر هم دختر

به او گفتند گیسوانت را بپوشان تا ایمان مردی نلرزد...                 ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟
🙌🏻چقدر با غیرت و خوب 

اره 

کلا داداشم از بچگی منو بزرگ کرده تا مامان و بابام 

حتی الان داداشم همیشه خونه رو جارو میکشه ، گاهیم غذا میپزع چون مامانم کمرش درد میکنه

درکش خیلی بالاست خداروشکر 

وقتایی که من درس دارم شبا دیروقت بیدار میمونم میره پذیرایی میخوابه مزاحمم نشه ،یا جای من یسری کارارو میکنه.

همیشه هم در حال سر و کله زدنیم😂😂

اونقدرم‌ نیست که نزاره بیرون برم بیرونمو میرم وای رو موضوع پسر اینا خیلی حساسه با تا ی عکس اینستا ...

غلط کرده بزنه 

بهش بگو غیرت یعنی دست رو من بلند نکنی نه اینکه اینجوری حرف بزنی 

منم داداش دارم ولی از این رفتارا تعجب میکنم://