2777
2789
عنوان

فرق تخصص بیهوشی با هوشبری چیه؟

4719 بازدید | 23 پست

سلام

من میخواستم بدونم این دوتا باهم فرقی دارن یا نه؟ تو نت جستجو کردم اما معلوم نبود چی میگه

و اینکه اگه باهم فرق دارند حدودا برای * تخصص بیهوشی* تو کنکور سراسری چه رتبه ای مورد نیازه؟

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

لایک

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوشبری کارشناسیه پیراپزشکیه مدرکش لیسانسه

ولی متخصص بیهوشی پزشکی عمومی خونده و بعد ۲ سال طرح گذرونده بعد تخصص بیهوشی خونده

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

فرق دارن

هوشبری پیرا پزشکی قبول میشه تا ارشد داره

برای دکتری از شاخه دیگه باید اقدام کرد

دکتر بیهوشی پزشکی قبول شده و تخصص بیهوشی رو میگیره

یسری کارا هست ک چون حساسه هوشبر نمتونه انجام بده و باید دکتر بیهوشی انجام بده

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

متخصص بیهوشی پزشکیه که برای تخصص بیهوشی خونده

پزشکی تو منطقه ۲ ، اگر دانشگاه آزاد و پردیس رو هم حساب کنیم تا رتبه ی ۴ هزار میگیره .بعد از ۷ سال درس خوندن و ۲ سال طرح،آزمون تخصص میدن و تخصص بیهوشی رو ادامه میدن

ولی هوشبری لیسانسه . جزو پیراپزشکی هاست . با رتبه ی بالاتری نسبت به پزشکی قبول میشن

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
هوشبری کارشناسیه پیراپزشکیه مدرکش لیسانسه ولی متخصص بیهوشی پزشکی عمومی خونده و بعد ۲ سال طرح گذروند ...

ارشدش امده فقط برا پنج سال تمدید شده

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ببین یه کارشناس هوشبری هست، که بعد کنکور رشته هوشبری رو انتخاب می کنه و میره 4 سال درس می خونه و میشه کارشناس هوشبری

یه متخصص بیهوشی هست که پزشکه. یعنی پزشک بعد از دوره عمومی میره تخصص بیهوشی می گیره

درباره کار هر کدوم توی بیمارستان اطلاع کامل ندارم اما منطقیه که وسعت کار متخصص بیهوشی بیشتره

کاش دست دوستی هرگز نمیدادی به من/آرزوی وصل از بیم جدایی بهتر است