2777
2789
عنوان

بیاین بگم پیرزنه به بچم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 50 پست
این بچه هستفکر نمی‌کنم تا دم مغازه با موی بچه کسی تحریک بشه

اگه بدونی چقدر آدم مریض.پدوفیلی تو این جامعه زیاد شده.هیچوقت این حرف نمیزنی...

هم لحن اون خانم.هم لحن دختر شما. درست نبوده.....اون خانم جای اخم سوال تند.میتونست با لبخند از دخترت سوال کنه.....دخترتونم چون داره جواب بزرگتر میده میتونست....با لبخند بگه اینطوری راحت ترم.....طبیعی وقتی لحن بد ببینه بچه...بد جواب بده....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهش گفتم نباید اینطور میگفتیولی اونم نباید تو کار کسی دخالت کنه

درسته ولی اکثر انسان های مسن اینجوری هستن ونمیتونی عوضشون کنی پس به گل دخترت یاد بده دیدگاهش رو مودبانه بیان کنه هیچ وقت هم دخترت رو حتی تنهایی سوپر مارکت نفرست چون خطر در کمینشون هست 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خب وقتی بچه خودش دوست نداشته باشه سر کنه که به زور نمیتونن بهش تحمیل کنن

با صحبت کردن و یاد دادن ممکنه قبول کنه ولی اینکه هیچوقت بهش نگی و ندونه و یاد نگیره خب خیلی درست نیس 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

اره دوست نداره بپوشهدوقلو هم هستن

خب اگر دوست نداره شما هم مجبورش نکنید اگر مجبور کنید بچه دو شخصیته میشه باعث میشه از ترس شما ظاهر رو حفظ کنه تا چشم شما رو دور دید اون جور که میخواد بگرده و این خیلی بدتره باهاش رفیق باشید اجازه بدید خودش انتخاب کنه

با صحبت کردن و یاد دادن ممکنه قبول کنه ولی اینکه هیچوقت بهش نگی و ندونه و یاد نگیره خب خیلی درست نیس

اموزش تا یه جایی اموزشه نباید بذاری آموزش تبدیل به اجبار بشه اینجوری خیلی بدتره بچه اسی هم ظاهرا خودش دوست نداره 

خیلی خوب جواب داده 

بزرگتری که فضولی میکنه لایق احترام نی انگار بچه خودش بزرگتر نداره

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

یگم لحن دخترت تند بوده

این خوبه از فرهنگیان مشاور آورده بودم گفت اگه اونجا پرسیدن چرا لباست این رنگی هس چی میگین یکی از دوستان گفت میگیم به تو چه

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

کار پیرزنه و دخترت هردو اشتباهه پیرزنه خودش رو موظف دونسته با توجه به اعتقاداتش امر به معروف کنه ولی دختر شما نباید جواب بزرگترش رو که به خیال خودش خیرخواهی میکنه اینجوری بده