2777
2789

دانشگاه فرهنگیان مطمئنا نسبت به دانشگاه های سراسری تهران و شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و مشهد و تبریز، به لحاظ آکادمیک، از سطح چندان بالایی برخوردار نیست.

با مدرک اش هم که نمیشه مهاجرت کرد،

به جز در موارد استثنایی هم، امکان پیشرفت شغلی براش مهیا نیست،

حقوق اش هم که بخور نمیر و معمولیه،

مدرک دانشگاه فرهنگیان هم که به احتمال خیلی زیاد برای کار کردن در شرکت ها و کمپانی های بزرگ و به نام، قابل قبول نیست،

پس چرا اینقدر مشتاق تحصیل در این دانشگاه ها هستید؟

بی آب و تاب و توان،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها وضع مالی خوبی ندارن 

حقوق فرهنگیان براشون عالی حساب میشه 

بعضیا هم فقط برا سرگرمی شغل می خوان

هدف شون پول نیست

بعضیا هم علاقه دارن به معلمی

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

دیگه تو این وضع مملکت میگن یه آب باریکه مطمئن باشه خیالمون راحت باشه نمیخوایم دنبال کار بگردیم.

ضمنا خانوما بعضا خیلی میزان درآمد براشون مساله نیست. و شغل معلمی هم تو فرهنگ ما به خاطر محیط زنانه ش برای خانوما محبوب هست.

چون هر رشته دیگری باید چن سال درس خوند بهد ب حقوقش رسید 

پزسکی اینا کح زحمت خیلی میخواد

ولی از نظر من فرهنگیان از پیرا بهتره ینی با روحیه من نمیسازه بیمارستان

حقوقشم اره کمه ولی رسمیه تعطیلیم داره

ولی اینو بدونین اونی که فرهنگیان میاره ت تجربی قطعا میتونسته پیرا شهر خدشو بیاره

اهم

به نام خدا

عزیز دلم تو کشور ما سلانه ۱۲۳هزار نفر دانشجوی حقوق وارد دانشگاه میشم ولی چند نفر وکیلن متاسفانه تو رشته انسانی بازار کار نیس و تنها راهی که می تونی شغل داشته باشی همین معلمی هس و اگه دبیری قبول شدی می تونی ادامه بدی با اون مدرک بری کمپانی معمولی با سابقه کار بری بزرگ البته فکر کنم مدارک میگیرن و نمیدن ولی خب در آخر باز هم می تونی تو موسسه ها برا کنکور درس بدی

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

حتما به معلمی علاقه دارن

آخه برای معلمی علاوه بر علاقه باید استعداد و توانایی در انتقال مطلب و همچنین صبر و حوصله برای تعامل با دانش آموز ها داشت. 

وگرنه پس چرا از بین ۱۰۰ تا معلم مدارس دولتی، فقط تعداد انگشت شماری هستند که هم توانایی در تدریس دارند و هم دل به کار میدن و باعث ایجاد انگیزه در دانش آموز میشن.

بی آب و تاب و توان،

خب خیلیا علاقه دارن

بعدم یه مزیتی داره اینه که از همون بدو ورود به دانشگاه بهشون حقوق میدن هر چند کم ولی خب از هیچی بهتره

مثلا نسبت به منی که دامپزشکی میخونم و تا 6 سااال دانشگاه هیچ درآمدی از خودم ندارم بهتره

کلا درآمد دانشجویی خیلی خوبه

ببین من خودم از رشته معلمی و فرهنگیان بدم میادولی هرکس علاقه خودشو داره و هر شغلی با ارزشه شما خودت ...

من تخریب نمیکنم اولا 

دارم نقد میکنم، اونم نه از شغل معلمی، 

نقد میکنم از این همه آدمی که نمیدونم رو چه حسابی میخوان به زور هم که شده، فرهنگیان قبول بشن.

بی آب و تاب و توان،