2777
2789
عنوان

بچه دار بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست
ما در حد بغل بوس معمولی هستیم ولی دخترم میپره وسطمون😁😁😁

ما یه چیزی داریم به اسم بوس سه نفره من و باباش هر کدوم یه لپ بچه رو همزمان میبوسیم...بلند میخندیم پسرم خیلی دوست داره....

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
دقیقا دختر منم همین رو میگه میگه مامان بیا بغل خودم پس طبیعیه نگران بودم

چقد حالب!😄یه کتاب دارم ک نصفه نیمه خوندمش.کامل نخوندم. نوشته بود اغلب دخترا در این مواقع رو باباشون حساسن😄 رقیب مادر میشن😄چ حالب ک تحربه شما برعکس میگه

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بغل میکنیم و بوس میکنیم ولی نه سکککسی سه تایی همدیگه رو بغل میکنیم... بیشتر حول و محور بچه هست ...بو ...

دختر من خیلی وقته تو اتاق خودشه

ما هم اصلا لب نداریم جلو بچه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چقد حالب!😄یه کتاب دارم ک نصفه نیمه خوندمش.کامل نخوندم. نوشته بود اغلب دخترا در این مواقع رو باباشون ...

آخه دختر من به شدت به من وابسطه ت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
من هنوز بچه ندارم. اولش فک کردم‌چیزی بگی ک بدرد اینده م بخوره😄ولی این سوالت خیلی مهم و حیاتیع. اگه ...

من یکم مطالعه و سرچ کردم اونم نه فارسی تو سایت های خارجی بهتر توضیح میدن.....

در کل به این نتیجه رسیدم که بچه از روی پدر و مادرش خیلی تقلید میکنه و اموزش میگیره ..کاری که دوست نداره بچه با بچه های دیگه بکنه ...چه تو بچگی چه در بزرگی با همسرش نباید انجام بدی... حتی دعوا..حتی شوخی فیزیکی!!

چون هر کاری که پدر و مادر انجام بدن بچه میگه اون درسته...

اینم بستگی به فرهنگ هر خانواده داره.... باید ببینی برنامه ات برای اموزش این چیزا به بچه چیه...میخوای پسرت یا دخترت با هیچ پسری رابطه نداشته باشه؟ میخوای در حد بوس ارتباط داشته باشه... هرکاری که انجام بدی اونم همین کارارو میکنه

آخه دختر من به شدت به من وابسطه ت

جالبه.🤔

من بابایی بودم. اغلب دخترای دوروبرم هم همینطور. پسرامون مامانی. و در کتاب هم با اینکه نویسنده ش خارحی بود، تاکیدش این بود ک پدرا حواسشون باشه ک دختر میخواد جای ماماتش واسه شما بگیره. مرلقبت کنید این اتفاق نیوفتع. من طبق تحربه خودم پذیرفتم. 

ب مادرها هم‌ میگفت پسرتون جایگزین هنسر نکنید. 

البته یه روانشناسم بهم گفت مسیله والد جنس مخالف واقعا وحود داره. فرزند در شرایط نرمال و در قبال دریافت محبت یکسان، ب والد جنس مخالف توجه ببشتری نشون میده.

میگم شاید شرایط زندکی شما جوریه ک دخترتون خیلی با شماست و کمتر پدرش فر۱ت وقت گذروندن داره. یا مثلا شما خیلی از نرمال بیشتر وقتتون با دخترتون هستید🤔بهرحال جالبه😊 خدا حفظش کنه.‌منم با نظر یکی از کاربرا موافقم  ک بوس باشه ولی س.ک.سی نباشه. بوس گونه و پیشانی. 

ب نظرم بوس لب نباشه. فک کنم یه جا خوندم

دختر من خیلی وقته تو اتاق خودشه ما هم اصلا لب نداریم جلو بچه

ولی اگر تو فیلم باشه در جا نمیزنم بره...سعی میکنم فیلم اینا در حد خانوادگی در حد درک بچه باشه ولی اگر بود جساسش نمیکنم...طوری که نفهمه نمیزارام....

من یکم مطالعه و سرچ کردم اونم نه فارسی تو سایت های خارجی بهتر توضیح میدن..... در کل به این نتیجه رس ...

خوب اگه نظر من مهم باشه ک دوس دارم با دوس پسر رابطه نداشته باشه😄ولی در مورد همسر اینده ش دوس دارم محبت از ما یادبگیره. 

جالبه.🤔 من بابایی بودم. اغلب دخترای دوروبرم هم همینطور. پسرامون مامانی. و در کتاب هم با اینکه نویس ...

ببین کلا پشتیبان پدرشه

خیلی به حرف باباش گوش میده

ولی چسب منه😆😆😆

ولی اگر تو فیلم باشه در جا نمیزنم بره...سعی میکنم فیلم اینا در حد خانوادگی در حد درک بچه باشه ولی اگ ...

ما اصلا فیلم خارجی با بچه نمیبینیم

میزاریم وقتی خوابه یا نیست

خوب اگه نظر من مهم باشه ک دوس دارم با دوس پسر رابطه نداشته باشه😄ولی در مورد همسر اینده ش دوس دارم م ...

همونطور رفتار کن که ایده ال هست برات.... اری که دوست نداری حتی قهر کردن رو جلوش انجام ندید...! چون متاسفانه تربیت خانوادگی 100 درصد نیست و یک درصدی رو هم بچه ها از جامعه و اطرافیان اموزش میبینن....

البته این نظر و برنامه من هست

ما اصلا فیلم خارجی با بچه نمیبینیم میزاریم وقتی خوابه یا نیست

ما که کلا تلوزیون نمیبینیم فقط تو لپ تاپ... تلوزیون فقط واسه کارتون بچه شده.... ولی ممکنه یه فیلم به نطرم جالب بیاد ا کسی توصیه کنه ببینم.... تا حالا هم زیاد پیش نیومده

ما که کلا تلوزیون نمیبینیم فقط تو لپ تاپ... تلوزیون فقط واسه کارتون بچه شده.... ولی ممکنه یه فیلم به ...

تلویزیون ماهم همینطوره

شوهر من خیلی اهل فیلمه 

بیشتر وقتا قبلش خودش نگاه میکنه میدونه کجا صحنه داره از قبل میزنه جلو که بچه نبینه اگه با بچه ببینیم

فیلمی که اولین بار باشه بخوایم ببینیم بدون بچه