2777
2789

البته نه میدونستم رمز اینستاش چیه نه میدونستم با کدوم شماره یا ایمیلش رفته تو اینستا 

آخه چند باری ازش دیدم که رفته دایرکت زنا یا قبلا با چند نفر حرف زده بود در حد قهر کردن رفتم‌که خودشو جمع کنه 

دوس دارم بدونم چی بهشون میگه و حذف میکنه یا بلاک 

آخه تو گوگل هم سرچ کرده بود چگونه گپ اینستا را پاک کنیم آخه چند باری بهش گیر داده بودم این اواخر که اینا کیه بهشون سلام فرستادی و اینا 

بعد نی نی سایت هم سرچ کرده بود آخه به من چند بار گفته بود نی نی سایت چرا میری از اونجا چیز یاد میگیری ، حالا من میترسم یه اکانتم با شماره اونه بره تو اکانتم حرفامو در مورد خانواده ام بخونه همچین چیزی ممکنه ؟

بعد اینکه تو مسیریاب نشان سرچ کرده بود آزادگان ، غرب ، ما تهران زندگی نمی‌کنیم این مسیر مربوط به راننده ماشین سنگین میشه یا نه ؟ میترسم پیش کسی رفته باشه آخه یه بار تو چت هاش دیدم دوست احمقش پیشنهاد داده بود برو داخل شهر زن فلان پیدا کن 

کار شوهرم راننده ست و شهرای مختلف میره بعد رو همون آدرسه زدم معاینه فنی خودرو اینا هم آورد که مربوط به ماشینش میشه،  دیگه نمیدونم اونجا اتوبان بوده از اونجا رد میشده یا ماشینش برده معاینه فنی یا بار زده یا کلا رفته داخل شهر برا یه کار دیگه ؟ آخه ماشین سنگین هم نمیتونه بره داخل شهر ،اگه کسی اونجا ها رو بلده بگه اتوبانی چیزیه یا داخل شهره ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی اعتمادی بهش

بشین باهاش حرف بزن بگو اینکار هارو بزاره کنار

اینجوری خودتم اعصاب نمیمونه برات

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

فک‌کن ی شب شوهرم زد شیشه شکست بخاطر اینکه من توحموم بودم گفت کی میای گفتم ی ربع دیگه زد شیشه شکست 😔😔😔بعدش رفت قلیون کشید و خوابید من موندم با یک زندگی خونی و نجس 

خیلی پولدارم😅

کاری به هیچی ندارم 

ولی آزادگان غرب اتوبانِ و اتفاقا معاینه فنی و اینا هم زیاد داره 

احتمالا مربوط به ماشینش میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فک‌کن ی شب شوهرم زد شیشه شکست بخاطر اینکه من توحموم بودم گفت کی میای گفتم ی ربع دیگه زد شیشه شکست 😔 ...

ازاونجا مشکوکم 

مگه میشه ادم‌معمولی این کارو کنه 

به نظرتون مای نفر سومی درمیونه؟

خیلی پولدارم😅