البته نه میدونستم رمز اینستاش چیه نه میدونستم با کدوم شماره یا ایمیلش رفته تو اینستا
آخه چند باری ازش دیدم که رفته دایرکت زنا یا قبلا با چند نفر حرف زده بود در حد قهر کردن رفتمکه خودشو جمع کنه
دوس دارم بدونم چی بهشون میگه و حذف میکنه یا بلاک
آخه تو گوگل هم سرچ کرده بود چگونه گپ اینستا را پاک کنیم آخه چند باری بهش گیر داده بودم این اواخر که اینا کیه بهشون سلام فرستادی و اینا
بعد نی نی سایت هم سرچ کرده بود آخه به من چند بار گفته بود نی نی سایت چرا میری از اونجا چیز یاد میگیری ، حالا من میترسم یه اکانتم با شماره اونه بره تو اکانتم حرفامو در مورد خانواده ام بخونه همچین چیزی ممکنه ؟
بعد اینکه تو مسیریاب نشان سرچ کرده بود آزادگان ، غرب ، ما تهران زندگی نمیکنیم این مسیر مربوط به راننده ماشین سنگین میشه یا نه ؟ میترسم پیش کسی رفته باشه آخه یه بار تو چت هاش دیدم دوست احمقش پیشنهاد داده بود برو داخل شهر زن فلان پیدا کن
کار شوهرم راننده ست و شهرای مختلف میره بعد رو همون آدرسه زدم معاینه فنی خودرو اینا هم آورد که مربوط به ماشینش میشه، دیگه نمیدونم اونجا اتوبان بوده از اونجا رد میشده یا ماشینش برده معاینه فنی یا بار زده یا کلا رفته داخل شهر برا یه کار دیگه ؟ آخه ماشین سنگین هم نمیتونه بره داخل شهر ،اگه کسی اونجا ها رو بلده بگه اتوبانی چیزیه یا داخل شهره ؟