2777
2789

خاهرم بچه دوماهه داره سردرد و خستگی و بیحالی داره،که امروز گفت خیلی بیشتر شده قرص ویتامین سی بخاد بخوره ضرر داره؟از لحاظ شیردهی منظورمه،یعنی هر روز بخوره برا اینکه سرحال بشه ضرر نداره برا خودش یا بچش؟

ممنون میشم ج بدین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره بره متخصص من دکترم گفت قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ و قرص اهن رو تا ۳ ماه بعد زایمانمم باید بخورم بهتره خواهرت قرص الکی مصرف نکنه

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
چه ضرری داره منم میخورم شیر هم میدم

سنش کمه بی تجربه س منم بچه ندارم راهنماییش کنم،مرسی گلم😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عزیزم بهتره بره متخصص من دکترم گفت قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ و قرص اهن رو تا ۳ ماه بعد زایمانمم باید بخورم ...

خیلی تنبله برا دکتر رفتن همش میگه کم خابی دارم ولم کنین حال دکتر رفتن ندارم

خیلی تنبله برا دکتر رفتن همش میگه کم خابی دارم ولم کنین حال دکتر رفتن ندارم

خب شاید ویتامین دی بدنش کمه این چیزا که الکی نیست پشت گوش بندازی باید بره دکتر 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
سلام عزیزم، نمیخوام نگرانت کنم ولی با توجه به شیوع کرونا یه درصدی هم احتمال کرونا بدید.بعدشم مگه سرد ...

منم اتفاقا نگرانم کرونا باشه😔

قرص جوشان میخوردم

آره قرص جوشان،چون خودم بهش گفتم شوهرشو بفرسته بره براش بخره😐گفتم ضرر نداشته باشه