2777
2789
عنوان

مامانای بچه زیر یکسال

68 بازدید | 13 پست

خانوما دخترم 8 ماه و 2 روزشه هنوز چهار دستو پا نمیره نگرانم وقتی هم میشینه بعضی وقتا میفته .بیشتر غلت میخوره بچه های شما چند ماهگی چهار دستو پارفتن 

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

یه سالگی چهاردستو پار رفت .۱۵ ماهگی هم راه. همشم با تمرین 

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمنم ۸ماشه از۶ماه و نیم میشینه الانم دوهفته بیشتره ک سینه خیز میز میره ب حالت ۴ دستوپام درمیاد ولی میترسه دستاشو تکون بده 

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺

نگران نباش دختر من یک سالگی چهاردست پارفت بعضی از بچه ها اصلا چهار دست پا نمیرن

🔴توجه توجه 🔴کاربری دست دو نفر خودم خواهرم🙃🙃 من  حسابم زهمه مردم این شهرجداست من امیدم بخدا بعد 👈خداهم بخداست 👉
یه سالگی چهاردستو پار رفت .۱۵ ماهگی هم راه. همشم با تمرین 

چی بگم اخه همه میگن بچت دیر چهار دستو پا رفته همش نگرانم 

دخترمنم ۸ماشه از۶ماه و نیم میشینه الانم دوهفته بیشتره ک سینه خیز میز میره ب حالت ۴ دستوپام درمیاد ول ...

منم خیلی وقته سینه خیز میره و غلت میخوره ولی اصلا چهار دستو پا نمیره 

نگران نباش دختر من یک سالگی چهاردست پارفت بعضی از بچه ها اصلا چهار دست پا نمیرن

اره میدونم ولی من دوستدارم بره 😖

بچه ی من نه ماه و سه هفته است هنوز چهاردست و پا نمیره. اصلا چهاردست و پا جزو مراحل رشد نیست، بعضی بچه ها یهو راه می افتن

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم خیلی وقته سینه خیز میره و غلت میخوره ولی اصلا چهار دستو پا نمیره 

مهم نیس من دکترم۳بردمش چکاب کاملم شده هیچ مشکلی نیس خداروشکر دکتر گفت بعضی از بچه ها کلن ۴ دستو پا نمیرن  

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺