2777
2789
اکثر مواقع کالای مرجوعی یکی دیگه رو برات به عنوان نو میفرستن. مثلا من یبار ماشین موزر سفارش دادم روش ...

اهان خب شما هم میتونید برگردونید هر چند واقعا وقت ادمو میگیره این بردن و آوردنا

فقط خدا و دیگر هیچ ....
اهان خب شما هم میتونید برگردونید هر چند واقعا وقت ادمو میگیره این بردن و آوردنا

خب ببخشید مگه آدم مریضه که از مغازه نخره و از دیجی کالا سفارش بده که اینهمه دردسر درست بشه براش؟ سایتای دیگه هم بهتر از دیجی ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شهری هستی؟ 

تلفن گویا که زنگ بزنی کاملا راهنمایی میکنه 

اگه شهر هایی هستی مثل کاشان و سنندج که ارسال با پست هست یه مقدار طول میکشه ارسال‌... 

گفته بودن کی میارن؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یع سایتی ک مثل دیجی همه چی داشته باش

وقتی یه سایت انحصاری نیست. ینی مثل دیجی همه چی داره. مطمئنا انچنان با کیفیت نیست

شما هرکالایی میخوای تو دیجی مدلشو دربیار و نظراتشو بخون اگه خوب بود

همونو از ی سایت دیگه سفارش بده. به اینماد هم حتما دقت کن

وقتی یه سایت انحصاری نیست. ینی مثل دیجی همه چی داره. مطمئنا انچنان با کیفیت نیست شما هرکالایی میخوا ...

شما چقدر اقتصادی و حرفه ای به موضوع نگاه میکنی من از اون دسته آدما هم ک میرم اولین مغازه همه خریدامو میکنم میام بیرون 😂به هر حال ممنون از راهنماییتون

فقط خدا و دیگر هیچ ....