بچه ها من نوزادمو بردم ازمایش دکتر گفت سیستم ایمنیش از حد طبیعی خیلی پایین تره ، به هیچ وجه نباید تو جمع باشه و هیچکس حق بغل کردنشو نداره چون نفس ادم بزرگ میخوره تو صورتش و ممکنه اون ادم ناقل بیماری باشه ، حالا فامیلا میخوان برا شب یلدا یه ویلا بگیرن یه روز و یه شب جمع بشیم اونجا حدود بیست نفر میشیم با بچه ها و ادم بزرگا ، حالا اگه نریم مادرشوهرم ناراحت میشه و همش میگه هرچی حساس باشین بدتره ، مورد بعدی اینکه میدونم شب هروقت نوزاد من بیدار شه و گریه کنه شصت نفر ادم میان بالاسره من که اینکارو کن اونکارو کن اخرم بچه رو از من میگیرن که مثلا خودشون وارد ترن ، شما بودین چیکار میکردین؟؟ شوهرمم تابع مادرشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حرفهای دکترو به مادرشوهرت بگو بالاخره آدمه درک میکنه،نرو به هیچ وجه سلامتی نوزادت مهمتره به شوهرتم بگو وقت برا مهمونی رفتن زیاده بچه مریض میشه خدای نکرده الانم که فصل انواع ویروسه
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
سوال اول اینه که دکتر نگفت تا کی وضعیت بچه همینه ؟ چون یلدا حدودا دوماه دیگه هست .
نکته دیگه این که حقیقتش منم به این معتقدم که هرچی حساس بشی بدتره ولی در مورد بچه ای با شرایط نرمال بچه شما شرایطش خاصه شوهرتو ببر دکتر تا اون قانعش کنه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚