2777
2789

بچه ها من نوزادمو بردم ازمایش دکتر گفت سیستم ایمنیش از حد طبیعی خیلی پایین تره ، به هیچ وجه نباید تو جمع باشه و هیچکس حق بغل کردنشو نداره چون نفس ادم بزرگ میخوره تو صورتش و ممکنه اون ادم ناقل بیماری باشه ، حالا فامیلا میخوان برا شب یلدا یه ویلا بگیرن یه روز و یه شب جمع بشیم اونجا حدود بیست نفر میشیم با بچه ها و ادم بزرگا ، حالا اگه نریم مادرشوهرم ناراحت میشه و همش میگه هرچی حساس باشین بدتره ، مورد بعدی اینکه میدونم شب هروقت نوزاد من بیدار شه و گریه کنه شصت نفر ادم میان بالاسره من که اینکارو کن اونکارو کن اخرم بچه رو از من میگیرن که مثلا خودشون وارد ترن ، شما بودین چیکار میکردین؟؟ شوهرمم تابع مادرشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دکتر که تشخیص داده شوهرت نبوده پیش دکتره؟

نمیتونی با شوهرت با هم برین پیش دکتر مثلا؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

سلامت بچم هزار برابر باارزش تر از جمع و دورهمی و فامیله

هرکی ام ناراحت میشه بشع واسم اصلا مهم نیس.

خدایی نکرده فردا اتفاقی بیفته میگن مادرش بی فکر بود

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

حرفهای دکترو به مادرشوهرت بگو بالاخره آدمه درک میکنه،نرو به هیچ وجه سلامتی نوزادت مهمتره به شوهرتم بگو وقت برا مهمونی رفتن زیاده بچه مریض میشه خدای نکرده الانم که فصل انواع ویروسه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

سوال اول اینه که دکتر نگفت تا کی وضعیت بچه همینه ؟ چون یلدا حدودا دوماه دیگه هست .

نکته دیگه این که حقیقتش منم به این معتقدم که هرچی حساس بشی بدتره ولی در مورد بچه ای با شرایط نرمال بچه شما شرایطش خاصه شوهرتو ببر دکتر تا اون قانعش کنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نوزادت چند روزه هست؟من باشم بچم رو میزارم پیش مامانم چتد ساعت میرم پیش خانواده مادرشوهرم

اخه ویلا میخوان بگیرن خارج از شهر نمیشه چند ساعت برم و برگردم بعدم اینا بیشتر میخوان نوازدم پیششون باشه بود و نبود من زیاد مهم نیست براشون