2777
2789
عنوان

پیج های روزمرگی اینستا😐

311 بازدید | 21 پست

واقعا چطوری این پیج ها با عکس غذا و چایی به اینجا رسیدن؟؟😐چقدر براشون بسته ارسال میشه مفتکی هنه چی میفرستن براشون😐😐تازه پول تبلیغم میگیرن😐مردم شانس دارن بقران شوهر من نمیذاره اینستا نصب کنم اصلا اینارو هم مجردی داشتم تازگیا تو گوگل دیدم چقدر فالوراشون رفته بالا😐

بله متاسفانه

ایرانه دیگه😂

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این راحتیم نیس بابا. خیلی دنگ و فنگ داره. خیلی از بسته هارو هم پس میفرستن ، فقط واسه اینکه بفهمن پیجی که میخان تبلیغ کنن کلاهبردار نباشه این کارو میکنن

دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره.    Shahomalakeh2   شاه و ملکه۲     پیشاپیش ممنون از حمایتتون
بله چطور

منظورش اینه صحیحش بلاگر هست❤️

بستن دکمه زیر گلو وقتی خوبه که جلوی رد شدن لقمه حرام رو بگیره                                                                                 اللهم عجل لولیک الفرج  مولاناصاحب الزمان(عج)❤️

از صبحانه شام ناهار تاعکس شوهرشون در حال انجام فلان کار چقدددد خال دارم خدایی همش دوربین به دستن

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت