2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب و جالب براتون تعریف کنم

313 بازدید | 20 پست

یهو حوس کردم در مورد مدرسه دبیرستانمون براتون بگم 😂😂

تمام گیرا و قانونای مسخرشون به کنار 

این که هر هفته ناظم با اون ابهتش میاد سیبیلامونو چک میکنه که مبادا یه دونه ازش کم شده باشه رو هنوز بعد سه سال هضم نکردم 

انقده دخترارو عقده ای کردن که تا کرونا شد یه عده رفتن اصلاح کاملو کاشت ناخنو رنگ مو 

تازه شاید فک کنین یه شهرستانی جایی زندگی میکنم ولی اتفاقا برعکس 

تو پایتخت هستیم 

اخه چرا یکم خودشونو بروز نمیکنن واقعا بعد این مدت دلیلشو نفهمیدم 

خودم یه دختر چادریم ولی با چیزای بی اساس و محدودیت برا دخترا به شدت مخالفم

اونم تو این دوره زمونه

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فازشونو درک نمیکنم هنوز ک هنوزه

حالا اگ اصلاح کنن چ اتفاقی میخواد بیوفته😑

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

دنیا این کلیشه هارو گذاشت کنار و پیشرفت کرد ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم...

پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت                              منت نکش از غیر و پر و بال خودت باش:)

از یکسال پیش که مجازی شد تا الان ناخنمو از ته کوتاه نکردم عین دوران مدرسه 😂😂 یعنیا یک حس ازادگی بهم دست داد 

اصلا نمیفهمم اخه ناخن دیگه واقعا یه چیز شخصیه 

مگه بچه ایم که انتظار دارن از ته بگیریم 

کیا باهام موافقن

دلٺ درماندھ میمیࢪد اگࢪ غافل شوی از او، به هࢪ وقٺی صدایش کن حمایٺ میکند حٺما❣️الله❣️        💚بر جمال دلربای مهدی صلوات💚
منم فازشونو درک نمیکنم هنوز ک هنوزه حالا اگ اصلاح کنن چ اتفاقی میخواد بیوفته😑

اسلام به خطر میوفته 😂😂😂

ما رو دبیرستان برا سيبيل گیر نمیدادن

ولی راهنمایی هرروز صب چک میکردن، منم سيبيل نداشتم باید هرسری کلی وایمیستادم ثابت کنم 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

اره واقعا دوره دبیرستان دوره شکوفا شدن ما دخترا بود خب یجاهایی همه شیطنت دارن هممون نیاز ب زیبایی و نظافت داریم بجای اینک بهمون اعتماد ب نفس و رفتارای متشخصانه یاد بدن رو شخصیتمون کار کنن فقط محدود کردن و زدن تو سرمون

ان مع العسر یسرا😊💚

حالا منه بدبخت اروهام از بچگی تمیز بوده خودش خط دارع تمیزه

از راهنمایی بهم گیر میدادن تا وسطای سال که دیگه میفهمیدن طبیعیه ولم میکردن 

اش نخورده و دهن سوخته

واقعا چی بود مدرسه اه اه خداروشکررررر راحت شدم

مانتوم گشاد و بلند مقنعه تا روی ابرو بابام اومده بود دنبالم چادرمو سر نکردم(اجباری بود) رفتم بیرون 

مدیر جلومو گرفت خجالت بکش با این سرو وضع بی حجاب کجا میری

جالبیش اینجاس که متولد دهه هفتادم و این قوانین مسخره وجود داشت...مدارس دخترانه کارشون سرکوب روحیه دختراس

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
ما حتی مدیرمون میگفت کیف‌و‌کفش قرمز نپوشید ،شلوار لی هم نمیزاشت بپوشیم!!

درست گفته دیگ... شلوار لی چیه 

بعضی ادارات هم فرم مخصوص داره 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
منم درک نمیکنم دختر دبیرستانی مو رنگ کنه و ناخن بکاره

هر کسی یه سبکی واس خودش میپنده حالا تو مدرسه ازین کارا نکنیم درست 

ولی سیبیل خییییلی مسخرس