2777
2789
عنوان

دعوا زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 192 پست
بخدااااا شوهر من بدتره اگ ی کلمهههه بگم فقط بگم چته ایجور میکنی تو لحظه دعوا هزارررر فوحش بیشتر میده ...

منم ادمم با امید رفتم غذا درست کردم با امید سه ساعت گردگیری ب خودم رسیدم ولی حرفاش داره میسوزنتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرازی ام ، گفتی دوسی فهمیدم اشکال نداره نترس اونم اون موقع عصبی بوده یه جیزی گفته بیاد خونه دیگ ...

نه اون الان داره با خودش هی مرور میکنه هی عصبی تر میشع 

چکار کنم الان دوست دارم پاشم خودمو بکشم دوست دارم الان باشه خوب باشع اروم باشع کنارم باشه

یکی از دلایل ازدواج اینه که برای هم آرامش بیاریم 

الان هم شما عصبی هستی هم همسرت 

وقتی اومد خونه باهاش خوب برخورد کن انگار هیچیییی نشده 

ولی بعدش که آروم بودین بهش بگو که من دوست داشتم فلان شب بیای خونه چون نیومدی ناراحت بودم دلیل اینکه اونجوری حرف زدم بخاطر این بود که نبودی و منم دلم برات تنگ شده بود 

بعدم بهش بگو که حرفی که بهت زده ناراحتت کرده 

احساساتت رو ازش پنهان نکن، نه دلتنگی و دوستت دارم رو نه ناراحتی و عصبانیتت رو 

فقط در زمان درستش بهش بگو 

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...
منم ادمم با امید رفتم غذا درست کردم با امید سه ساعت گردگیری ب خودم رسیدم ولی حرفاش داره میسوزنتم

عیب نداره حالا غذارو بزار برا فردا ی روز خراب نمیکنه خونه هم گردگیری کردی خوب کردی فردا دگ راحتی ب خودتم رسیدی ی زن همیشه باید ب خودش برسه اینوو بگو فردا هم ۲۰ دقیقه وقت بزار ب خودت برس کاری نداره فقط بهونه دستش نده ب این فک کن ک دوسش داری و نمیخوای بدتراز این شه رابطت .. منی بار دخترم ۷ ماهش بود شوهرم یهو حواسش نبود خودمم ۲۰ سالم بود یهو زدم ک از بینیم خون اومد فرداش عذر خواهی کرد هروقت بدجور بزنه ک یه جاییم ناقص شه فقط بعدش میگ ببخشید وگرنه برا کتکای یواش یا فوحشای زشت و رکیکش هیچ وقت پشیمون نبوده و نیس 

عیب نداره حالا غذارو بزار برا فردا ی روز خراب نمیکنه خونه هم گردگیری کردی خوب کردی فردا دگ راحتی ب خ ...

عزیزدلم⁦❤️⁩چقدر سخته درکت میکنم من تا حالا کتک نخوردم ولی حرف خیلی شنیدم 

میدونم ک بیاد جنگه میدونم حسابی اوضاع خرابتر میشه 

انشالا ک جنگ و دعوا نشه اگه اومد و هر حرفی زد بگو شوهرمی ازت انتظار دارم خبر بدی بهم اینطوری هم از نگرانی درمیام هم اینکه میدونم بهم احترام میزاری بگو خودت بزار جای من ببین توقعم زیادیه....  دیگه بیشتر ازاین هیچ نگو... 

گلم اگه الان زنگ بزنی شاید بگه ترسیدی اینطوری واسه خودت بد میشه باز خودت شوهرت و میشناسی اگه با زنگ ...

دوسی میخام پاشم ی چمدون اماده کنم اومد بگم من اماده رفتنم ولی قبلش باید حرف بزنیم