2777
2789
عنوان

دعوا زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 192 پست
من مادربزرگ نیستم تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک همه تو دعوا مخصوصا مردا حرف دهنشونو نمیفهمن  تو ...

مامان بزرگ، اتفاقا نگفتن همین ناراحتی ها باعث طلاق و جدایی میشه اینکه یه مرد تو عصبانیت حرف دهنشو نفهمه زن باید بخاطر این نفهمیش دلش بشکنه  روحش آسیب ببینه؟ 

شما که سنت از کلاس آنلاین گذشته ولی حداقل دوتا کتاب روان شناسی بخون که بدونی مرد و زن چه باید و نباید هایی رو باید رعایت کنن توی رابطه هاشون 

و مهم ترینش باید و نباید های زمان دعوا و بحثه 

منم نگفتم تو دعوا حلوا خیرات میکنن 

ولی اینکه تو دعوا حرف دهنمون رو نفهمیم اوج بی شعوریه 

قرن 1400هستیم  ولی متاسفانه هنوزم می بینم زنایی که به حق و حقوقشون آگاه نیستن و تو سری خورن هستن 

نمونه تو سری خوری همینه که بگیم چون مرده و نمی فهمه و دعواست می تونه هرچی از دهنش در میاد بگه 

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم⁦❤️⁩چقدر سخته درکت میکنم من تا حالا کتک نخوردم ولی حرف خیلی شنیدم 

خو تو ببین بدتر از توهم هست همیشه نیمه پر لیوانو ببین ی لیوان اب سرد بخور اول بعد بش پیام بده چون شاید الان عصبی باشه... بخداااا من هم سنام هنوز مجردن و مطمعن هیشکییی هم سنای من با کتکای یه مرد کنار نمیان ولی من اومدم گاهی اوقات تحملم صفر میشه ولی چیکار کنم دگ فقط جمعه ها غسل صبر میگیرم خیلی تاثییر دارههه همشم دلم برا دخترم میسوزه... وقتی هم باهام خوبه حس میکنم دنیا مال  منه ولی وقتی ایجور فوحش بده یا چیز بشکونه و کتک بزنه دلم میخواد خودکشی کنم ..ب بابامم نمیتونم چییزی بگم زیاد چون فورا میگ بیا خونه طلاقت بگیرم بابام از لحاظ مالیی کامللل تامیینه حتی اگ ولش کنی میگ الان بیا خرج خودتو دخترت باخودم بی مهریه طلاق بگیر اخه با خانوادمم درس حسابی حرف نمیزنه بابام صدبار زنگ بزنه براش اصلاااا جوابشم نمیده  ولی خودممم بخاطر دخترم و دل خودم نمیتونم .. 😪

مامان بزرگ، اتفاقا نگفتن همین ناراحتی ها باعث طلاق و جدایی میشه اینکه یه مرد تو عصبانیت حرف دهنشو نف ...

عزیزم من میدونم حرفای شوهرم نباید گفته بشه من میدونم حقوق من چیه من میدونم ارزشم چقدره ولی بخاطر خانوادم نمیتونم بزارم کسی بفهمه از مشکلاتم من شوهرمو زندگیمو دوست دارم اونم داره ولی من میدونم چ سختیایی چ کمبودایی داشته برا همینه ک تو عصبانیت میخاد نشون بده قدرت دستشع 

میترسم ی چیزی بگه ک نابودتر از الان بشم 

ن پیامی بهتره تا زنگ ولی بش بده  پیام یکمم قربون صدقه برو الکی هم باشه بگو تو دنیامی بی تو نمیتونم تو خودت میدونی چقد عزیزی برام من بعد از خدا جز تو هیشکیو اینجا ندارم و اینا..

بنظرت الان بهش زنگ بزنم 

اگه نظر منو میخوای چون زن ها شنیداری هستن 

احتمال داره اولش باهات تند صحبت کنه و همینم دوباره شعله عصبانیتت رو زیاد کنه 

اگه امشب میاد خونه حضوری بهتره 

یکی از دلایل ازدواج اینه که برای هم آرامش بیاریم  الان هم شما عصبی هستی هم همسرت  وقتی ا ...

عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی راهنماییم کنی

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹
دوسی میخام پاشم ی چمدون اماده کنم اومد بگم من اماده رفتنم ولی قبلش باید حرف بزنیم 

بنظرم هیچ کاری نکن اگه اومد هر حرفی زد بگو یعنی من توقعم زیادیه دیگه هیچ نگو اگه مجبورت کرد ببرتت بگو من از اون ادماییی نیستم هی برم و برگردم اگه رفتم برا همیشه میرم. خودمم راه و بلدم اگه بخوام خونه زندگیمو ول کنم برم میرم... پس نمیرم خودت برو ...شاید اینطوری به خودش بیاد... انشاالا ک حرفاش الکی باشه گلم

اگه نظر منو میخوای چون زن ها شنیداری هستن  احتمال داره اولش باهات تند صحبت کنه و همینم دوباره ...

اگه بیاد ک برای صحبت نمیاد میاد ک جنگ و دعوا رو ادامه بده 

عزیزم من میدونم حرفای شوهرم نباید گفته بشه من میدونم حقوق من چیه من میدونم ارزشم چقدره ولی بخاطر خان ...

با شما نبودم 

من می فهمم تو الان عصبی هستی طبیعی هم هست که ناراحت بشی 

و اینجا هیچ کس جز خودت حالت رو نمی فهمه 

ان شالله حل میشه، دعواتون که الکیه 

زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

شما هم امروز فردا اوکی میشین 

فقط تو رو خدا ناراحتی هاتو وقتی باهم خوبین بهش بگو 

بگو که حرفاش وقتی عصبیه اذیتت میکنه

نذار این حرفا جمع بشه که آسیب هاش بیشتره، الان که دعواهاتون الکی و جزئیه بهش ناراحتی هاتو بگو بذار متوجه شه که حرف هاش چطور ناراحتت میکنه