2777
2789
عنوان

دعوا زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 192 پست
بخدا نه من 3سار عقد بودم تو تموم دعوا ها جیگرم سوزوند ولی هیچی نگفتم هیچی عادت ب تو هین ندارم امشب ا ...

سکوت خالی فایده نداره باید ی تغییر رفتار داشته باشین با سیاست ب قول معروف خرش کنین

حالا دقیقا نمیددنم چطور هستین شمل

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

دودتن نامزدی اخلاقش چطوربود؟

من اونیم که هرکی به چشمام نگاه میکنه به جای اینکه بگه عاشق چشمات شدم میگه عاشق نگاهت شدم... وترجمه نگاه منم (غمی از حسرت نداشتن تو درتمام زندگیمه )ودیدن ادمای خوبی که دیگه نمیتونم  ،دل بسپارم.🙃واگه اونا میفهمیدن  چی توی نگاه منه به جای عاشق شدن قطعا متنفرمیشدن..🎈من اکلیل هستم این کاربری که ساختم اخرینه اگه لغو بشم دیگه خطی نیست🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه چون اسمش شوهره هرچی دهنش میاد بگه ؟بگه تو انتخابت اشتباه کردم عجله کردم؟  لابد شما خیلی م ...

من مادربزرگ نیستم

تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن ک همه تو دعوا مخصوصا مردا حرف دهنشونو نمیفهمن 

تو همین تاپیک چن مورد رو دیدی نمیشه ک کشیده بزنی 

زنی ک سیاست داره تو اون موقع حرفی نمیزنه ک هیزم اضافه ب آتیش کنه یه کم ک گذشت آروم شد دل خانومشو بدست میاره 

تو زندگی مشترک از ابن چیزا زیاد پیش میاد 

حالا شمام برو بخواب فردا کلاس آنلاینت حاضر باش

نمیخام برم نمیخام کسی بفهمه از دعوامون 

اینکه اینقدر عاقلی و نمی خوای کسی بفهمه واقعاااا ستودنیه ❤️

ولی دلیل اینکه همه روان شناس ها میگن مشکلات زندگیتون رو به کسی نگین بخاطر اینه که حرفاشون بدبینت میکنه باعث میشه درست و عاقلانه تصمیم نگیری 

اینکه اینجا این موضوع رو گفتی صدبرابر بدتره چون هزاران نفر بدون دلسوزی واقعی و بدون بررسی زندگیت و رفتار همسرت دارن نظر میدن 

تنها کسی که میتونه زندگیت رو بسازه خودتی و همسرته 

ولی نذار هرگزززز به خودش اجازه بده با حرفاش دلت رو بشنکه 

ناراحتیت رو وقتی که باهم خوبین بهش بگو 

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...
دوسی حالم بده حرفاش داره میکشتم ولی از اونور نمیخام زندگیم خراب یشه 

گلم سعی کن ترس به جونت نندازی از هم پاشیدن زندگی الکی نیس خونسرد باش اصلا ضعف نشون شوهرت نده کاملا سکوت کن هیچی نگو... 

دوسی تو دعوا نابودم میکنه حرفایی میزنه ک ب سنگ بزنس میترکه ب شدت بد دهن میشع ب شدت هر چی فکر کنی ب خ ...

بخدااااا شوهر من بدتره اگ ی کلمهههه بگم فقط بگم چته ایجور میکنی تو لحظه دعوا هزارررر فوحش بیشتر میده و کتک هم میزنه تازه من ۲۲ سالمه ی دختر دو سال و نیمه هم دارم دگ میشه چی کنه ادم. باور میکنی من ی ساعت پیش ب شوهرم زنگ زدم گفتم مامانت بم گف هم عروست اش رشته درس کرده و یکی از خواهرشوهرامم میاد تو هم بیا دختررم تا شنید گریه کرد ب شوهرم گفتم ما اماده میشیم هر وقت خواستی بیای خونه بیا دم در منم برسون خونه مامانت پشت تلفن صد تا فوحش داد ک تو نمیدونی من دیر بیام غلط کردی ک اماده داری میشی و هزاررر تا چی بعدم گف نمیتونم خواسی با خر برو با گاو برو برو گمشو ببین از کااااه کوه میسازه اونم الکیییی منم پیام دادمم گفتم عزیزم میدونم خسته بودی و دستت دم کار بود ببخشید و ی شب دگ میرم منم حوصله نداشتم و ای حرفا بعد از ی ساعت زنگ زد گف دگ نرفتی ؟ گفتم نه دگ همین بحث خوابید گاهی اوقات نباااید ب مرد بهونه بدی... امااا میدونم بعضی وقتاادمممم انقدددد دلش پر میشه ک نمیتونه تحمل کنههه

اینکه اینقدر عاقلی و نمی خوای کسی بفهمه واقعاااا ستودنیه ❤️ ولی دلیل اینکه همه روان شناس ها میگن مش ...

چکار کنم الان دوست دارم پاشم خودمو بکشم دوست دارم الان باشه خوب باشع اروم باشع کنارم باشه

دوسی حالم بده حرفاش داره میکشتم ولی از اونور نمیخام زندگیم خراب یشه 

میدونم بخداا منم مث توام با اینکه انقد نفهم و بددهنه ولی بازم نمیخوام زندگیم خراب شه.. فقط صبر چاره سازه تازه من ۲۲ سالمه و شوهرم ۳۳ سالشه ۱۱ سال هم ازم بزرگ تره هیچ منونمیفهمه و درک نداره

سر همین حساسیت هاس ک انقد طلاق زیاد شده تو دعوا خیلی چیرا میگن منم صدهزار بار ب پدر مادرم گفتم متنف ...

آبجی چی زدی؟

من کجا گفتم جدا شن 

حالت خوبه؟ 

ماه رمضونم نیست بگم روزه فشار آورده 

درست بخون 

اینکه تو عصبانیت و دعوا هرحرفی بزنیم کجاش درسته؟

تو خوبی و خوشی که بلدیم همه حرف عاشقونه بزنیم 

مهم اینه تو دعوا بدونیم چی بگیم چی نگیم 

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...