2777
2789
عنوان

دعوا زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 3326 بازدید | 192 پست
منم غریبم اینجا پاشدم شام گذاشتم با کلی وقت صرف خونه کردم 

عیب نداره عزیزم امشب اگ اومد سکوت کن واز دلش در بیار و یکم شب برو پیشش.. اگ هم نیومد فردا بش پیام بده  بگو عزیزم امشب دگ منتظرتم دلم خیلی برات تنگ شده بود خواستم بیای.. و خیلی ناراحت شدم ایقد بم حرف زدی دگ تمام ش کن.. غذاتم بزار تو یخچال برا فردا شب بخورین.. اگ امشب اومد و تونستی خرش کنی برین که هیچ اگ هم نه ک همین امشب ب داییت بگو دایی شرمنده شوهرم فردا هم باید بره سر کار ببخشیدد ترو خدا امشب بشون بگو ک تدارک نبینن ی وقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم نمیشه ۲۳ سالته و اینهمه بچگونه حرف میزنی 

اینه چون اسمش شوهره هرچی دهنش میاد بگه ؟بگه تو انتخابت اشتباه کردم عجله کردم؟ 

لابد شما خیلی مادر بزرگی که این حرفا عزت نفس و شخصیتت رو پایین نمیاره 

تو هر زندگی بحث هست دعوا هست حتی گاهی کشیده خوردن هم هست 

ولی اینکه یکی ابراز کنه از انتخابش پشیمونه واقعا نفهمیش رو میرسونه 

که با بی توجهی تمام احساسات یک زن رو نابود میکنه 

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...
دوسی تو دعوا نابودم میکنه حرفایی میزنه ک ب سنگ بزنس میترکه ب شدت بد دهن میشع ب شدت هر چی فکر کنی ب خ ...

عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم ولی حس میکنم شمام با توهین کردن از پسش برمیاین شمام جوابش رو میدین

بهتره با این اخلاقش خوش زبون باشین گولش بزنین با زنانگیتون

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
عیب نداره عزیزم امشب اگ اومد سکوت کن واز دلش در بیار و یکم شب برو پیشش.. اگ هم نیومد فردا بش پیام بد ...

دوسی حالم بده حرفاش داره میکشتم ولی از اونور نمیخام زندگیم خراب یشه 

وای خدا .بعضی کامنتا رو اصلا باور نمیکنم و مطمئنم یه دختر بچه ۱۵ ساله داره میگه حرفارو چرا هیزم تو ...

چون واقعا اینجا شده بچه بازی ، اکثر کاربرا دختر بچه هستن

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم مگه میدون جنگه ک بزنم تو دهنش 

اینکه گفتم بزن تو دهنش شوخی بود منظورم این بود که از این حرفش باید ناراحت بشی و بعد دعواتون بهش بگی که ناراحتی 

فـارغم از هر دو عــالم تا گــرفتار تــــوام...
دوسی تو دعوا نابودم میکنه حرفایی میزنه ک ب سنگ بزنس میترکه ب شدت بد دهن میشع ب شدت هر چی فکر کنی ب خ ...

ببین به عنوان مهمون نه کسی که بگی بحثتون شده مثلا مادرش یا خواهرش را بگو بیان بگو تنهام شاید مهمون باشه اونم خانواده اش آروم بشه سعی کن نری خونه بابات انشاالله که حل بشه 

شرمنده ام که بی تو هنوز نفس میکشم (پدر
عزیزم نمیخوام قضاوتت کنم ولی حس میکنم شمام با توهین کردن از پسش برمیاین شمام جوابش رو میدین بهتره ب ...

بخدا نه من 3سار عقد بودم تو تموم دعوا ها جیگرم سوزوند ولی هیچی نگفتم هیچی عادت ب تو هین ندارم امشب اولین بار بود 

اینه چون اسمش شوهره هرچی دهنش میاد بگه ؟بگه تو انتخابت اشتباه کردم عجله کردم؟  لابد شما خیلی م ...

سر همین حساسیت هاس ک انقد طلاق زیاد شده

تو دعوا خیلی چیرا میگن منم صدهزار بار ب پدر مادرم گفتم متنفرم از اینک پدر مادرمن ب اونی ک علشقشم کفتم پشیمدنم ک شناختمش ایا واقعا از ته دل بوده؟ یا از لجاجت

الکی سر هرچیزی راهکار جدایی ندید

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بنظرم جواب مردها رو تو عصبانیت ندید .بدتر میشه

وقتی آروم شدن با سیاست و بدون دعوا بهشون بفهمانید ک رفتارشون خوب نبود

وقتی آروم شدن خودشون پشیمون میشن میان منت کشی.

وقتی شوهرت اومد ازش استقبال کن و محبت کن و پذیرایی کن تا عصبانیتش برطرف شه

اصلن هم نرو خونه بابات قهر.

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!