سلام من 3ماهه عروسی کردم کار شوهرم جوریه ک میرع روستا برای کار45 دقیقه فاصله هست تا اینجا بعد گاهی دوسه شب نیست سه روز پیش رفت گفت فردا شب میام اما نیومد باهاش قهر کردم زنگ زد کلی نازمو کشید تا اشتی کردم امشب گفتم حتما میاد پا شدم شام پختم تا الان نیومد الان زنگ زد ک فردا خونه داییم دعوتیم و اینا منم گفتم نمیام گفت گوه خوردی گفتم خودت و ... دعوا شد گفت اخر شب میام میبرمت خونه بابات طلاقتو میدم .....و کلی فحش و داد من چ کنم الان
تو دعوا بشدت بشدت بد دهن میشه ب شدت بد اخلاق تموم حرمتهارو میشکنه تو دعوامون همش میگه تو زو نباید می ...
شوهر منم همینههه تو عصبانیت بد دهن میشه وحشتنااااک ب تماممم خانوادم و خودم بدترین فوحشارو میده بعدم میگ اگ دخترم نبود میدونستم چی کنم دست بزن هم پیدا کردهههه.. چقده عروسی کردی؟؟ بچه نداری؟؟ من ک ۶ ماه عقد بودم شب عروسی هم باردار شدم کلا وقت هیچ نداشتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها رو عروس میکنن همینه خوب بدبخت نمیره تفریح میره سر کار،خیال کردی تا اخر باید کنارت بمونه یا ناز بکشه عزیزم مردها از زنی که این اداها رو درمیاره بیزارن،پس زنگ بزن بهش وبگو دلتنگش بودی عصبی شدی
راهنماییش کردم .و لطف من وقتی کسی باهات حرف نزده ریپ نکن
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
مگه میشه .؟خدایی بهانس ی پیام دادن 20ثانیه وقت میگیره
اینارو با ارامش و زمانی که توی خونه کنارته و ارومه بهش بگو که وقتی دیر میکنی یا بیخبرم ازت نگرانت میشم
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
خو تو کوتاه بیاااا تو خودتم پا رو دُم اون میزاری بخداااا من شوهرم هییییچ بش نمیگم و همیشههه سر ی موضوع های چررررررت تر از این ی جنگ ب پا میکنههه ک نگووو تازه با این تفاوت ک من هییییچ نمیگمش