2777
2789
عنوان

امکان اشتباه تو آنومالی هس؟

97 بازدید | 19 پست

دوستم میگه مال من اشتباه شد آلت بچه کوچیک بود گفتن دختره بعد چند هفته گفتن پسره الان میترسم خرید کنم بمونه رو دستم.تو سایت هم دیدم کسی اشتباه شده آنومالیش؟

وای الان حال منو داری. 

منم دو ماه پیش رفتم آنومالی گفت دختره اما همه میگفتن پسر منم خرید نکردم تا دوباره برم سونو. شنیدم که ممکنه اشتباه شده باشه. 

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من!!!هجده هفته انومالی گفتن دختره بیست و سه هفته گفتن دختره مشکوکه بیست و هشت هفته گفتن پسره

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
وای الان حال منو داری.  منم دو ماه پیش رفتم آنومالی گفت دختره اما همه میگفتن پسر منم خرید نکرد ...

عزیزم شما به سونو اعتماد کن نه حرف مردم 

از کجا میدونن داخل رحم شما چیه 

دخترخاله من منظورم بودا ،نمیدونم چرا دختر خاله تایپ نشد ،

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

سال ۹۶بیمارستان صارمم میرفت😜

وای الان حال منو داری.  منم دو ماه پیش رفتم آنومالی گفت دختره اما همه میگفتن پسر منم خرید نکرد ...

عزیزم دکترت دیده میگه دختره همه از کجا بدونن که پسره؟

مثل جاری من چون دلش پسر میخواست همش سعی میکرد بگه دکتر اشتباه کرده همه بهم میگن به قیافت و رفتارات میخوره پسر باشه🤦‍♀️

کاشکی