2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۴ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3209 بازدید | 64 پست
همونطور که شما سپرده بودید که در مورد روابط ج ن س ی حرف بزنیم من نگفته اون خودش گفت. سربسته حرف میزد ...

بهتر بود ميريد مشاور همونجا راجع بهش حرف بزنيد

مسائل جنسي رو ميگم

چون وقتي رو در رو حرف بزنيد يكمي الكي زود صميمي ميشيد و حتي ي حسي شايد ب وجود بياد و  اگه خيلي ب خودت مسلط نباشي روند اشنايي متفاوت ميشه 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد اينكه سفر دوتايي يا با خانواده و دوست اشنا رو ترجيح ميدي هم صحبت كن

و تمايل ب رفت و امد خانوادگي و دوستان و همكارا...

اول اون بهت بگه

بعد تو چيزي نگو 

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

بهتر بود ميريد مشاور همونجا راجع بهش حرف بزنيد مسائل جنسي رو ميگم چون وقتي رو در رو حرف بزنيد يكمي ...

هر دومون داشتیم آب میشدیم بابااااا😂 خیلی هم وارد بحث نشدیم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
میتونین درمورد سوالایی که پرسیدین ریز تر کمکم کنین؟من تا الان هرکی بوده فقط تا مراحل اول پیش رفته که ...

خب اولین جلسه بیشتر خودمونو معرفی کردیم در مورد اعتقاداتمون و به طور کلی اخلاق‌هامون حرف زدیم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
میتونین درمورد سوالایی که پرسیدین ریز تر کمکم کنین؟من تا الان هرکی بوده فقط تا مراحل اول پیش رفته که ...

سری دوم بیشتر در مورد اخلاق رفتارمون حرف زدیم.

سری سوم در مورد چیزایی که دوست داریم تفریحاتمون حرف زدیم.

من خواستگار ندارم ولی خدایی خوشگلمااا اخه چرا🙂🤔😂

آخه چرا انقدر منفی هستی عزیزم‌. به جای جمله خوشگلم ولی خواستگار ندارم باید بگی خدا رو شکر که خوشگلم خواستگارای زیادی دارم.

در مورد اينكه سفر دوتايي يا با خانواده و دوست اشنا رو ترجيح ميدي هم صحبت كن و تمايل ب رفت و ام ...

من عاااااااشق رفت و آمدم

اونم عییییین منه

آخه چرا انقدر منفی هستی عزیزم‌. به جای جمله خوشگلم ولی خواستگار ندارم باید بگی خدا رو شکر که خوشگلم ...

دروغ بگم😂

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
دروغ بگم😂

عزیزم دروغ نیست. تو باید طرز فکرتو عوض کنی. نمیگم هر جا نشستی به دروغ بگی من صد تا خواستگار دارم. من میگم باید طرز فکرتو از این خواستگار نداشتن برداری. بگی من خوشگلم پس خواستگار زیاد دارم. این باید طرز فکرت باشه

عزیزم دروغ نیست. تو باید طرز فکرتو عوض کنی. نمیگم هر جا نشستی به دروغ بگی من صد تا خواستگار دارم. من ...

بعله درسته مرسی ازحرفتون

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه