2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۴ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3209 بازدید | 64 پست
میشه یکم راهنمایی کنید دقیقا چی پرسید و شما چطور جواب دادین من واقعا روم نمیشه راجبه این موضوع صحبت ...

ببینید قبلا هم گفتم کاملا سربسته حرف زدیم و زودم جمعش کردیم. به نظرم اینجور حرفا پیش مشاور زده بشه بهتره تا بین خود دو نفر. البته به نحوه آشنایی اون دو نفر هم بستگی داره‌هااا. مثلا دو نفر که با هم دوستن و میخوان ازدواج کنن بعید میدونم از هم خجالت بکشن یا حتی ندونن در مورد همدیگه ولی چون مال ما ستتی بود خیلی سربسته صحبت کردیم. پیش مشاور هم هر کدوم جدا جدا در مورد این مسائل حرف زدیم.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
ببینید قبلا هم گفتم کاملا سربسته حرف زدیم و زودم جمعش کردیم. به نظرم اینجور حرفا پیش مشاور زده بشه ب ...

خب ما هم سنتی اشنا شدیم  امروز که حرف میزدیم  یه اشاره کرد که طبعش گرمه و  و زود گرمش میشه و گفت غذاهای تند دوست داره ولی دیگه چیزی نگفت بنظرم اینجوری میخواست حرفشو بزنه و بهم برسونه🤔 بعد از کجا بدونیم واقعا تو این مورد چجوری هستیم وقتی تجربه ای نداریم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ما هم سنتی اشنا شدیم  امروز که حرف میزدیم  یه اشاره کرد که طبعش گرمه و  و زود گرمش ...

دقیقا داشته بهت میرسونده چطوریه.

خب تجربه اونجوری نداریم ولی دیگه طبعمونو که میدونیم. منم طبعم گرمه.

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
دقیقا داشته بهت میرسونده چطوریه. خب تجربه اونجوری نداریم ولی دیگه طبعمونو که میدونیم. منم طبعم گرمه ...

اره عزیزم درسته ممنون که جواب میدی ببخش زیاد سوال میپرسم اذیتت میکنم🌹

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اره عزیزم درسته ممنون که جواب میدی ببخش زیاد سوال میپرسم اذیتت میکنم🌹

خواهش میکنم💙