2777
2789
عنوان

بیاین از خواستگاریم بگم ۴ 🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3209 بازدید | 64 پست

عزیزم ازت خوشم میاد انرژی مثبت داری

به قانون جذبم اعتقاد داری، منم دارم، شوهرمو با همین خصوصیاتی که داره همیشه جذب میکردم، حتی شغلمو😍

خوشبخت بشی عزیزم. 

🌹🌹پولدارترینم🌹🌹 یعنی میشم😀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری دوم بیشتر در مورد اخلاق رفتارمون حرف زدیم. سری سوم در مورد چیزایی که دوست داریم تفریحاتمون حرف ...

ممنونم❤❤خوشبخت و عاقبت بخیر بشین درکنار هم ان شاءالله🌸❤

《صلواتی هدیه به روح مطهر شهـــــدا..》

سلام دوستای عزیزم خیلی ممنونم که پیگیری میکنید. این چند روز سرم خیلی شلوغ بود هم درس و دانشگاه هم مراسمات خواستگاری‌. قول میدم فردا حتما براتون تعریف کنم 💙

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
چي شد ادامه تاپيكات     كنسل شد؟

فردا بیا

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪
سلام خوبین؟به کجا رسید مراسمای خواستگاریتون؟

فردا بیاین تاپیک جدید میزنم

خوشبخت بشین عزیزم😍 تاپیک های بعدیت هم منو ریپ بزن 

فردا بیا تاپیک جدید میزنم

من همه تایپیکای خواستگاریتوخوندم ایشاالله ک خوشبخت بشی تایپیکای بعدیم منوتگ کن😅

ای جونممممم عزیزمممم خیلی خوشحاااال شدمم امیدوارممممم به خوبی و خوشی پیششش برههه😍😍😍😍

آاخ جووووننن

منتظرممم😍🍬🌸

اتفاقا تویه اخرین تاپیکت نوشتم که منتظرتم

یهو یادت افتادم😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
هر دومون داشتیم آب میشدیم بابااااا😂 خیلی هم وارد بحث نشدیم.

میشه یکم راهنمایی کنید دقیقا چی پرسید و شما چطور جواب دادین من واقعا روم نمیشه راجبه این موضوع صحبت کنم و اگر ازم بپرسه چی میپرسه و من چی جواب بدم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲