2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بزرگترین اشتباهه اعتماد به مجازی، اون موقع عقل الان رو نداشتم متاسفانه 😣

حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش 

دعانویس واقعی تلفنی نیست 😐چون وقتشو نداره

همه چی رو از خدای قادر بخواهیم.دعانویسی و دعا گرفتن نوعی شرک محسوب میشه.از ادعیه و ختم های مجرب مفات ...

کاملا باهات موافقم، مدتهاست دیگه سراغ دعا و جنبل و جادو نمیرم، واقعا درسته که خدا خودش بزرگترین حلال مشکلاته و قرآن و اذکار قرآنی بهترین راه حل برای حل مشکلاتن

حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش&n ...

کاش تلفنی بود، فقط چت می‌کرد، بعد هم خطی که باهاش چت می‌کرد رو خاموش کرد، من که دیگه معتقدم حضوری ام از هر هزارتا یکی‌شون واقعی و درسته که اون هم دسترسی بهش کار حضرت فیله

حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش&n ...

تازه اینجا خوندم خیلیا 2 میلیون 3 میلیون دادن بهش و بلاکشون کرده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تازه اینجا خوندم خیلیا 2 میلیون 3 میلیون دادن بهش و بلاکشون کرده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یااا خداا من حتی چندبار کسایی رو که تبلیغ فال کردن رو گزارش زدم یا نی نی یارو صدا و تگ زدم 

😐😐 اخه خیلی تابلویه که دارن تبلیغ دروغ میکنن

یااا خداا من حتی چندبار کسایی رو که تبلیغ فال کردن رو گزارش زدم یا نی نی یارو صدا و تگ زدم  😐 ...

آفرین، خوب کاری میکنی، منم همین کارو میکنم چند وقته، امیدوارم واقعا حذف کنن پست‌های این کلاهبردارا رو، امثال من زیادن هنوز که مشکلات دارن و ساده ان و گول میخورن 🤦🏻‍♀️