2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😒😒😒😒😒😒😒😒😒دعا! هنوز آدمایی هستن که به خرافات معتقدند جلل خالق

بحث اعتقاد نیست، بحث استیصاله گلم، وقتی آدم درمونده میشه و هیچ راعی براش نمیمونه به هر دری میزنه که مشکلش حل بشه، درهایی که خیلیاش حماقته ولی دیگه آدم درمونده درمونده‌ست

تازه اینجا خوندم خیلیا 2 میلیون 3 میلیون دادن بهش و بلاکشون کرده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بسم الله مث من دیگ 

یکی اینجا گف انگستر موکل دار من ساده خام شدم ۲م نفری دادیم خودم مامانم همکارم خواهرش مادرش 

لیلاخیرالهی بود انگشتر پلاستیکی پست کرد بلاک کرد خدا لعنتش کنخ

بسم الله مث من دیگ  یکی اینجا گف انگستر موکل دار من ساده خام شدم ۲م نفری دادیم خودم مامانم همک ...

وای وای وای، خدا لعنتش کنه، به زمین گرم بخورن که انقدر بی وجدان، چقدر آدم میسوزه که از اعتمادمون سواستفاده میکنن بی همه‌چیز، خدا خودش جوابشون رو بده 😣😣

اوه چ خبره من ۵۰دادم واسه ۴تا مشکلم

واس منو خدا رایگان با کلی اشانتیون کنارش حل کرد

از خالقت کمک بگیر بی منت

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹
قبولت دارم چون پولم خوردن سوختم کلا دیگ جواب هم نداد 

همه‌شون هم سریع بلاک میکنن که نتونیم ردشون رو بزنیم 😤 عیبی نداره گلم اینا حق الناس میشه، اون دنیا خدا حقمون رو ازشون میگیره، این دنیا هم خودشون نمیفهمن ولی چوبش رو حسابی میخورن

غیرقابل حل بدترم میشد شکرخدا حل شد

اره شکر حل شد

خدا قادره مطلقه حرف اول و اخر و خودش میزنه نامکن ها ب دست رحمتش ممکن میشه

کاش همه اینو درک کنن ک سراغ دعا نویس نرن

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹