الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همه چی رو از خدای قادر بخواهیم.دعانویسی و دعا گرفتن نوعی شرک محسوب میشه.از ادعیه و ختم های مجرب مفات ...
کاملا باهات موافقم، مدتهاست دیگه سراغ دعا و جنبل و جادو نمیرم، واقعا درسته که خدا خودش بزرگترین حلال مشکلاته و قرآن و اذکار قرآنی بهترین راه حل برای حل مشکلاتن
حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش&n ...
کاش تلفنی بود، فقط چت میکرد، بعد هم خطی که باهاش چت میکرد رو خاموش کرد، من که دیگه معتقدم حضوری ام از هر هزارتا یکیشون واقعی و درسته که اون هم دسترسی بهش کار حضرت فیله
یااا خداا من حتی چندبار کسایی رو که تبلیغ فال کردن رو گزارش زدم یا نی نی یارو صدا و تگ زدم 😐 ...
آفرین، خوب کاری میکنی، منم همین کارو میکنم چند وقته، امیدوارم واقعا حذف کنن پستهای این کلاهبردارا رو، امثال من زیادن هنوز که مشکلات دارن و ساده ان و گول میخورن 🤦🏻♀️