2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بزرگترین اشتباهه اعتماد به مجازی، اون موقع عقل الان رو نداشتم متاسفانه 😣

حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش 

دعانویس واقعی تلفنی نیست 😐چون وقتشو نداره

همه چی رو از خدای قادر بخواهیم.دعانویسی و دعا گرفتن نوعی شرک محسوب میشه.از ادعیه و ختم های مجرب مفات ...

کاملا باهات موافقم، مدتهاست دیگه سراغ دعا و جنبل و جادو نمیرم، واقعا درسته که خدا خودش بزرگترین حلال مشکلاته و قرآن و اذکار قرآنی بهترین راه حل برای حل مشکلاتن

حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش&n ...

کاش تلفنی بود، فقط چت می‌کرد، بعد هم خطی که باهاش چت می‌کرد رو خاموش کرد، من که دیگه معتقدم حضوری ام از هر هزارتا یکی‌شون واقعی و درسته که اون هم دسترسی بهش کار حضرت فیله

حتی کسی معرفی کرد فقطط ادرس بگیرید حضوری برید و ببینید اصلا مشتری داره یا نه ، همسایه هاش میشناسنش&n ...

تازه اینجا خوندم خیلیا 2 میلیون 3 میلیون دادن بهش و بلاکشون کرده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تازه اینجا خوندم خیلیا 2 میلیون 3 میلیون دادن بهش و بلاکشون کرده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یااا خداا من حتی چندبار کسایی رو که تبلیغ فال کردن رو گزارش زدم یا نی نی یارو صدا و تگ زدم 

😐😐 اخه خیلی تابلویه که دارن تبلیغ دروغ میکنن

یااا خداا من حتی چندبار کسایی رو که تبلیغ فال کردن رو گزارش زدم یا نی نی یارو صدا و تگ زدم  😐 ...

آفرین، خوب کاری میکنی، منم همین کارو میکنم چند وقته، امیدوارم واقعا حذف کنن پست‌های این کلاهبردارا رو، امثال من زیادن هنوز که مشکلات دارن و ساده ان و گول میخورن 🤦🏻‍♀️