2777
2789
عنوان

دوستان کسی پیش دکتر هرمان مقدم بچش رو ختنه کرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10594 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه رامون نداد و بچم خیلی گریهههه کرد خیلی عذاب وجدان دارم کاش میرفتم تو کاش اصلا میدیدم راه نمیده نم ...

نگران نباش تا ۳روز دیگه درداش کم میشه و خوب میشه ولی ازمن به شما یادگار دست بهترین دکتر هم بچت رو نده تنها ببره تو اتاق بالا سر بچه باش دیدن شما قوت قلب بچست وترسش رو کمتر میکنه اینبار گذشت بهش فکر نکن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
پس چراااا بچه ی من اینجوری هلاک شد بمیرم براش ایشالله

بچه با بچه فرق می کنه عزیزم نگران نباش داداش منو برده بودن بهترین دکتر تبریز بیچاره هلاک شد از بس گریه کرده بود سباه و کبود شده بود، نگران نشو استامینوفن رو رو بده دردش کم شه اولین جیش هم خیلی سخته  یکی دو روز دیگه عادت می کنه نگران نباش

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
نگران نباش تا ۳روز دیگه درداش کم میشه و خوب میشه ولی ازمن به شما یادگار دست بهترین دکتر هم بچت رو ند ...

خیلی ناراحتم دارم از غصه دق میکنم بچم رو تنها گذاشتم این خیلی غصه شده واسم

بچه با بچه فرق می کنه عزیزم نگران نباش داداش منو برده بودن بهترین دکتر تبریز بیچاره هلاک شد از بس گر ...

خیلی ناراحتم یعنی بدترین شبِ زندگیم رو دارم میگذرونم واقعا دلم میخواد همین امشب لمیرم

خیلی ناراحتم دارم از غصه دق میکنم بچم رو تنها گذاشتم این خیلی غصه شده واسم

نه عزیزم بهش فکر نکن تموم شد و انشالله دردش هم زودی تموم میشه من برای ختنه پسرم تو اتاق بودم و صحنه جالبی نیست دل مادر ریش میشه شاید برای اینکه شما ناراحت نشید راتون نداده من به خاطر اینکه بچم گریه نکنه براش پستونک خریدم و بردم ولی بازم جیغهاش با گذشت چندسال تو گوشمه زودی بزرگ میشه این روز براتون خاطره میشه خدا حفظش کنه براتون

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
بابا ول کن اگه با هر مریضی بچه بخوای اینطوری کنی که خدای نکرده سکته می کنی، اینم مثل میلیون ها پسر ب ...

بیشتر ناراحتِ اینم که دیدم اینهمه گریه میکنه نرفتم تو از دستِ خودم خیلی عصبانیم

نه عزیزم بهش فکر نکن تموم شد و انشالله دردش هم زودی تموم میشه من برای ختنه پسرم تو اتاق بودم و صحنه ...

مرسی عزیزم‌خدا کوچولوی شمارو هم حفط کنه 

من که خیلی حالم بود همون موقع الانم بدم 

فقط امیدوارم چوب اعتمادم به این دکتررو نخورم حداقل دردسر نشه واسه بچم

بیشتر ناراحتِ اینم که دیدم اینهمه گریه میکنه نرفتم تو از دستِ خودم خیلی عصبانیم

می رفتی که غش می کردی خاطره بد می شد برات من واکسن اینا رو هم می دادم مامانم اینا بردن دل ندارم اینجور چیرا رو ببینم ناراحت نباش زود خوب میشه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
می رفتی که غش می کردی خاطره بد می شد برات من واکسن اینا رو هم می دادم مامانم اینا بردن دل ندارم اینج ...

من خیلی بی کس ام بابا ، حتی امشب هم کسی رو ندارم بیاد پیشمون بمونه خودمم و شوهرم فقط

من خیلی بی کس ام بابا ، حتی امشب هم کسی رو ندارم بیاد پیشمون بمونه خودمم و شوهرم فقط

سلام عزیزم من میخوام پسرمو ببرم پیش دکتر هرمان مقدم برای ختنه شما راضی بودین بعد از چند ماه؟؟

سلام عزیزم من میخوام پسرمو ببرم پیش دکتر هرمان مقدم برای ختنه شما راضی بودین بعد از چند ماه؟؟

سلام بله عزیزم نتیجه ی کارشون عالی بود واقعا یکم اولش دردسر داشتیم بعد ایشون با صبر و‌حوصله وقتی دیدن ما مضطربیم حتی بخاطر بچه ی ما جمعه هم اومدن مطب 

و نتیجه ی کارشون خیلی خیلی تمیز بود حقیقتا