2777
2789

ما امروز پسرم رو پیش این آقای دکتر عمل ختنه کردیم با حلقه، 

بر خلاف فیلمهایی که تو صفحش گذاشته بود بچم بی نهایت گریه کرد و مارو هم اصلا راه نداد تو الان بچم هم به شدت بی قرارِ و خیلی اون ناحیه اش تورم داره

الان خیلی نگرانم میگم نکنه اشتباه کردم بردم پیش ایشون!!!

کسی تجربه داشته ازش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز من هرجای دنیام ببری گریه داره دیگه ..ربطی ب دکتر نداره ..دو سه روز دیگه خوب میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
عزیز من هرجای دنیام ببری گریه داره دیگه ..ربطی ب دکتر نداره ..دو سه روز دیگه خوب میشه

آخه فیلمایی که گذاشته بود تو صفحش خیلی بچه ها آروم بودن 

امروز بچه ی من خودش دو هلاک کرد اونجا!!!!

مارم راه نداد اصلا 

خیلی نگرانم که نکنه نتیجه ی کترش اصلا خوب نباشه

یکی دوز داروهاش رو بده و با اب بشورش به من هیچ پمادی نداد فقط گفت زود زود بشورش بعد چهار روز حلقه افتاد بعد یه پماد داد گفت بزن دو سه روزه قرمزیش خوب شه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

ربطی به کار دکتر نداره و طبیعیه گریه درد داره طفل معصوم تا۳روز اول دردش طبیعیه ولی کاش میرفتید داخل و پیش بچه بودید چه کاریه پدر مادرو راه نداده

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
آخه فیلمایی که گذاشته بود تو صفحش خیلی بچه ها آروم بودن  امروز بچه ی من خودش دو هلاک کرد اونجا ...

خوب میشه نگران نباش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
آخه فیلمایی که گذاشته بود تو صفحش خیلی بچه ها آروم بودن  امروز بچه ی من خودش دو هلاک کرد اونجا ...

خوب اون بچه ها اکثرن کوچیکن بعضی ها زیر ده روزن

ربطی به کار دکتر نداره و طبیعیه گریه درد داره طفل معصوم تا۳روز اول دردش طبیعیه ولی کاش میرفتید داخل ...

نه رامون نداد و بچم خیلی گریهههه کرد خیلی عذاب وجدان دارم کاش میرفتم تو کاش اصلا میدیدم راه نمیده نمیزاشتم ختنه کنه

شما پیش کی عمل کردین؟ موقع ختنه گذاشت برین تو؟ از عصری همش کارم گریست

منم تبریزم عزیزم من بیست و دو روزگی پسرم بردم بابام شیشه شیر رو گرفته بود دهن بچه دکتره هم کارش رو می کرد پسرم یه اخ هم نگفت