2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 180 پست
وای بیخیال رفت ک رفت مگه کیه؟ مگه شعور و شخصیتت و از سر راه اوردی ک یکی بیاد توهینش کنه و بره؟برای ...

اینو میتونم هضم کنم ولی غرورمو که شکست برام سخته هضمش 

هر سری میگم به حرف اون دختره گوش ندم بد مشورت میده ولی باز گوش دادم پشیمونم 

هم دانشگاهی هم هست بعدا آبروم میترسم بره دانشگاه

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا هم تو پروفایل و استوری هات چیزی راجبش نزاااار ک دیگه نمیتونی جمعش کنیییییی پررو میشه

نشد بنظرت ؟ انقد التماس 

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
ببین خودتم داری میگی تازه اوله راهی ببین چجور و چکار که نمیکنه بنظرم نرو سراغش دیگه ولش کن..از ...

بلاکش کنم روش باز میشه که 

اینو میتونم هضم کنم ولی غرورمو که شکست برام سخته هضمش  هر سری میگم به حرف اون دختره گوش ندم بد ...

ماشالا هم غرور میخوایین هم عشق یکی رو بخوا اقااا 

تو دانشگاه میری؟؟

من 18سالمه 

من ک دخترم بیشتر میدونم   

اینو میتونم هضم کنم ولی غرورمو که شکست برام سخته هضمش  هر سری میگم به حرف اون دختره گوش ندم بد ...

هم دانشگاهیه و بهش پیشنهاد دادی؟😐یاخدا سوژه شدی دستش...بلاک کن یا یه سیمکارت جدید بخر ک تحریک نشی بهش پیام بدی ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست خودتو دسته بالا بگیر

وااا دوسش داره خب

دوست داشتن یه طرفه بدرد نمیخوره

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
ببین کلاااا آنلاین باش علکی علکی  بزار دلشوره بگیره ک با کی داری چت میکنی  بالاخره جون ب ...

این لج میکنه هرچی از دهنش در میاد میگه 

اول بلاکم کرد بعد ار بلاک در اورد گفت ارزش بلاک کردنم نداری 

البته اینو از یکی یاد گرفت که به روش اوردم 

نشد بنظرت ؟ انقد التماس 

نگاه کن من خودم دخترم دخترارو هم میشناسم 

دخترا وقتی نازشونو میکشی مغرور میشن 

ی مدت بی خیااالش شو 

آون خودش میترسه 

میگه این همون آدم نبود ک اویزونم بود؟؟؟

به خدااا خودش میاد سمتت

ماشالا هم غرور میخوایین هم عشق یکی رو بخوا اقااا  تو دانشگاه میری؟؟ من 18سالمه  من ک ...

غرور نداشته باشی نمیشه که

بلاکش کنم روش باز میشه که 

چوم والا

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
هم دانشگاهیه و بهش پیشنهاد دادی؟😐یاخدا سوژه شدی دستش...بلاک کن یا یه سیمکارت جدید بخر ک تحریک نشی ب ...

البته مجازیه دانشگاه 

در چه حد نابود شدم ینی؟