2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 180 پست
 دل نفهمو چه کنم

هووف😑

یه راهی

فردا یبار دیگع ز بزن معذرت خواهی ولی نه التماسا

یا پی ام بده

اگر قبول نکرد هیچییی دیگه نگو 

یه چند روز بگذره خودش میاد

مطمئن باش

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
میدونی بدبختی من چیه  همه میرن دنبال همون پسرای بد  حالا من ۲۲ سالمه هنوز دستم به دختر ن ...

خب مثلا بده ک بلد نیستی؟؟؟

والا منم بلد نیستم 

بببن عشق همینش خوبه ک شیطنت ها،قهقهه ها بوسه ها،محبت هاتو نگه داذی برای محرمت نه هر دختری ک دیدی 

یکی خوب گیرت میاد نترس بدون زن نمیمونی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=184413166]نمیدونم چرا انقد دیوونم همش دنبال این مدل دخترای رو مخم⁦:-\⁩[/QUOTE سعی کن زیاد ...

آدم درست پس کی میاد اخه مردم که خخ

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
خب اعتمادشو بدست بیار منم مث تو عاشق یه پسری بودم که از رابطه قبلیش شکست. خورده بود منم التماسش کردم ...

اره اگه فرصت بده

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
هووف😑 یه راهی فردا یبار دیگع ز بزن معذرت خواهی ولی نه التماسا یا پی ام بده اگر قبول نکرد هیچییی ...

غرورمو چه کنم بنظرم دیگه نابود شدم

متوجهم ولی به حرف یه دختر دیگه گوش دادم و قشنگ غرورمو له کردم رفت دیگه نمیشه جمش کرد میشه؟

آره چرا نشه . نه باهاش تندی کن و حالشو بگیر نه خودتو کوچیک کن و ازین پسرای چسب نشو.نرمال باش.حد وسط یه مدتم صبر کن بهش زمان بده خوب رفتار کن و خودت باش ایشالله حل بشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
اگه بره که بره چی  اره میفهمم داره عقده خالی میکنه بعضی وقتا

وای بیخیال رفت ک رفت مگه کیه؟

مگه شعور و شخصیتت و از سر راه اوردی ک یکی بیاد توهینش کنه و بره؟برای خودت ارزش قائل باش اگه نیومد هم معلوم میشه ک براش ارزش نداشتی و از این بلاتکلیفی درمیای

خب مثلا بده ک بلد نیستی؟؟؟ والا منم بلد نیستم  بببن عشق همینش خوبه ک شیطنت ها،قهقهه ها بوسه ه ...

حرفت درسته ولی با این وضع جامعه زن گرفتن خیلیییی سخته من رفاقت و ازدواج با همون آدمو ترجیح میدم

آره چرا نشه . نه باهاش تندی کن و حالشو بگیر نه خودتو کوچیک کن و ازین پسرای چسب نشو.نرمال باش.حد وسط ...

باشه ممنون

غرورمو چه کنم بنظرم دیگه نابود شدم

ببین خودتم داری میگی

تازه اوله راهی ببین چجور و چکار که نمیکنه

بنظرم نرو سراغش دیگه ولش کن..از من به شما نصیحت هر چی کم محلی کنی بیشتر میان سمتت

همین دختره ،هی کم محلیت میکنه تو میری سمتش

خو نکن برادر من😐😑

بیا برو بلاکش کن خیال من راحت شه😐

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"