یه دختریو دوست داشتم یبار پیشنهاد هم دادم ردش کرد تاره کات کرده از اعتماد ضربه خورده امروز اومده بود پیویم حرف بزنیم حساسه خودش ولی به من هی میگه به تو چه و خفه شو و اینا (از این لج در آراس) بعد من که عصبی شدم گفتم برو پیش همونا که سوارشونی(میخواستم بگم اونایی که ازت حرف شنوی دارن) ولی بد برداشت کرد و فک کرده منظورم اینه به پسرا میچسبه و عصبی شد
خیلی بی اعتماده نسبت به عده چون دوس پسر قبلیش فهمید که زن داشته و رو نکرده بود . بعد از اون حرفم خیلی ناراحت شد منی که خیلی مغرور بودم پنج شیش ساعت هی خواهش و التماس کردم منو ببخش و باورم کن . همه چی داشت خوب میشد ولی گند زدم امروز . اخرشم بعد خواهشام رفت خوابید انگاری هرچی عصبانیت و خشم داشت سرم خالی کرد . چیکار کنم من
کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موندن پای اینجور ادما مث این میمونه روزی صد تا فش داری به خودت میدی
ولش کن بابا
کیه که میگه به تو چه😐
تا به این سنم کسی جرعت نکرده اینجوری باهام حرف بزنه
یکم عزت نفس لدفاااا
یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... . 😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤ گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!). غیر تـÃـو از همـه دنیـا دیگه سیره قلبـ💘ـم ❤یهنفره،ولی خب همه کس منه❤ 💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙 A💏M از یجـایـی بـه بعـد اون دیگه عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته)! "Àmĭʼn"
باشه شما صبوری کن و توضیح بده که سوتفاهم شده اما زیادم گیر نده خودتم کوچیک نکن بهش زمان بده. چون ضربه خورده اعتماد به نفش پایین رفته الان داره با کاراش خودشو محک میزنه ببینه تا چه حد نازش خریدار داره
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دقیق نمیدونم ولی زیاد نیست . از یه طرف اینکه انقد غرورمو له کردم داره دیوونم میکنه
داره خودشو لوس میکنه یا عقده هاشو از رابطه قبلیش خالی میکنه.اگه برای خودت و شخصیتت ارزش قائلی باهاش یه مدت حرف نزن بزار خودش بهت پیام بده اینطوری میفهمی ک چقدر براش باارزشی
خب اعتمادشو بدست بیار منم مث تو عاشق یه پسری بودم که از رابطه قبلیش شکست. خورده بود منم التماسش کردم که عاشقشم ولی اون دیگ به هیچ دختری اعتماد نداشت از اون به بعد تا حالا با هیچ پسری صحبت نکردم دیگ هیچ کدوم از پسرارو ادمم حساب نمیکنم ولی شاید تو بتونی اعتمادشو بدست بیاری نمیدونم