2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 180 پست
چند ماهه با دوست پسرش کات کرده؟اینطوری فقط خودت اذیت میشی خب انگار ارزشتو داره پایین میاره با حرفاش

دقیق نمی‌دونم ولی زیاد نیست . از یه طرف اینکه انقد غرورمو له کردم داره دیوونم میکنه

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین منم بی اعتمادم ولی چون مغرورم وتا حالا هیچ دوست پسری نداشتم  الان ی مش اور آقا دارم بر ...

بزارم بعدا زنگ بزنم خوب میشه ولی فک کنم دیگه از دیتش دادم

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

موندن پای اینجور ادما مث این میمونه روزی صد تا فش داری به خودت میدی

ولش کن بابا

کیه که میگه به تو چه😐

تا به این سنم کسی جرعت نکرده اینجوری باهام حرف بزنه

یکم عزت نفس لدفاااا

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
از چه حرفایی خوشش میاد؟؟ همونارو بگو بهش  بگو من آک میدونستم تو بدی نزدیکت نمیشدم

میگم ولی عصبیه و قبول نمیکنه میگه باورت ندارم 

اخه همیشه دعوا میکردیم باهم😂

باتشکر چه غلطی کنم الان منی که واقعا دوسش دارم

اولین باره میشنوم ی پسری میگ واقعا دوسش دارم 

من ب هیییچ کس اعتماد ندارم 

خیلی ببخشیدا حالم از پسرا ب هم میخوره 

انقد دوستامو دبدم ک بدبخت شدن قول دادم ب هیچ کس دل نبندم 

اخه شمت پسر هارم نمیشه شناااخت کککککککک

موندن پای اینجور ادما مث این میمونه روزی صد تا فش داری به خودت میدی ولش کن بابا کیه که میگه به تو ...

دل نفهمو چه کنم

برخورد بدجور بهش قبول دارم بد گفتم

باشه شما صبوری کن و توضیح بده که سوتفاهم شده اما زیادم گیر نده خودتم کوچیک نکن بهش زمان بده. چون ضربه خورده اعتماد به نفش پایین رفته الان داره با کاراش خودشو محک میزنه ببینه تا چه حد نازش خریدار داره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دقیق نمی‌دونم ولی زیاد نیست . از یه طرف اینکه انقد غرورمو له کردم داره دیوونم میکنه

داره خودشو لوس میکنه یا عقده هاشو از رابطه قبلیش خالی میکنه.اگه برای خودت و شخصیتت ارزش قائلی باهاش یه مدت حرف نزن بزار خودش بهت پیام بده اینطوری میفهمی ک چقدر براش باارزشی

[QUOTE=184413166]نمیدونم چرا انقد دیوونم همش دنبال این مدل دخترای رو مخم⁦:-\⁩[/QUOTE

سعی کن زیاد فکرت رو درگیر نکنی چون چیزی تهش نیست 

شما با یکی چت میکنی که نه اصلا میدونی واقعی هستش و نمیدونی که ثمری داره فقط وقت خودت رو گرفتی

سعی کن احساساتت رو روی آدم های درست خرج کنی 

اولین باره میشنوم ی پسری میگ واقعا دوسش دارم  من ب هیییچ کس اعتماد ندارم  خیلی ببخشیدا ح ...

میدونی بدبختی من چیه 

همه میرن دنبال همون پسرای بد 

حالا من ۲۲ سالمه هنوز دستم به دختر نخورده 

اصلا بلد نیستم لاشی بازی کنم

باتشکر چه غلطی کنم الان منی که واقعا دوسش دارم

خب اعتمادشو بدست بیار منم مث تو عاشق یه پسری بودم که از رابطه قبلیش شکست. خورده بود منم التماسش کردم که عاشقشم ولی اون دیگ به هیچ دختری اعتماد نداشت از اون به بعد تا حالا با هیچ پسری صحبت نکردم دیگ هیچ کدوم از پسرارو ادمم حساب نمیکنم ولی شاید تو بتونی اعتمادشو بدست بیاری نمیدونم

باشه شما صبوری کن و توضیح بده که سوتفاهم شده اما زیادم گیر نده خودتم کوچیک نکن بهش زمان بده. چون ضرب ...

متوجهم ولی به حرف یه دختر دیگه گوش دادم و قشنگ غرورمو له کردم رفت دیگه نمیشه جمش کرد میشه؟

داره خودشو لوس میکنه یا عقده هاشو از رابطه قبلیش خالی میکنه.اگه برای خودت و شخصیتت ارزش قائلی باهاش ...

اگه بره که بره چی 

اره میفهمم داره عقده خالی میکنه بعضی وقتا