2777
2789
عنوان

چرا اخع خانواده من اینطورین

75 بازدید | 6 پست

ی تیزر داش الان میداد درباره جنگل رفتن تو نصف شبو جن اینا بعد خو من خوشم میاد نشستم نگا کردم ببینم چی میگ مامانم شروع کردع خاک تو سرت کنن توهمی بدبخت من ک میدونم تو اون گوشی دنبال این چیزایی(اخع من چیکار کنم ن میتونم بیرون برم ن میتونم برم کلاسی چیزی مجبورم سرم تو گوشی باشع)گفتم چ ربطی دارع چرا الکی میگی بابام از اونور میگ عارع عارع تو درس میگی من ک میبینم (گوشیمو چک میکنع پیامام با دوستامو میخونع) در صورتی ک من اصن تو گوشی درباره جن روح چیزی ندارم بعد پاشدم رفتم اتاق مامانم ب بابام میگ ببرش مشاوره این ی چیزشع (خودشون اینجوریم کردن) من چیکار کنم اخههههه چ گناهی کردم من 

من حتی نمیتونم کلمه ترسناکو استفاده کنم فیلم ترسناک نباید ببینم فلان اهنگو نباید گوش بدم اینجور نباشم اونجور نباشم خستم از این همه محدودیت:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه میفهمم خیلی سخته

اگه داخل خیابون کسی به شما دست زد،شروع کنید به جیغ و داد کردن اون مرد رو بزنید،،جدی میگم،از هیچی نترسید ! باید بگه به چه حقی دست به بدن شما زده این ازار خیابانی برای همه ی ما اتفاق افتاده و من از شما میخام به هیچ عنوان سکوت نکنید💛دلتنگ خنده هام و حسرت یک اتفاق خوب