2777
2789
عنوان

بنظرتون کدوم موفق ترن؟؟

140 بازدید | 20 پست

خانمی ک ۳۰ سالشه و تقریبا ۳ ساله ک داره کنکور تجربی میده و بسیار امیدوار ک دندون پزشکی قبول بشه البته خیلی باهوش و سخت کوش هس

خانمی ۳۰ ساله ک خیاطی بلده تقریبا ب صورت حرفه ای نقاشی میکنه ...و مسلط ب زبان انگلیسی  و دانشجوی ارشد یکی از دانشگاه های خوب کشور؟؟

البته موفقیت چیزیی کاملا نسبی هس و نمیشه ب طور قطع گف ک کدوم ولی از نظر شما 

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دومی

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...

هردوش

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

دومی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

هردو 

چون دارن واسه چیزی که میخوان تلاش میکنن

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
دومی

اگه اولی بالاخره موفق شد اون ک یه خانم دکتر هس 

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

دومی چون اولی حتی اگه قبولم بشه ۱۰ سال باید درس بخونه حالا کوووو تا بره سر کار

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)