2777
2789
عنوان

سوتی های ک پیش شوهراتون دادید

173 بازدید | 9 پست

چن وقت پیش با شوهرم قهر بودم بعد همون روز مامانم رفته بود دکتر و سرم زده بود منم چسبو پنبه رو گزاشتم رو دستم  و عکس فرستادم ببین حالم بد شدع بیچاره چن ساعت تو راه بود تا اومد وقتی رسید بوسم کردو.‌..بعد خاست دستمو بوس کنه یهو چسبه بلند شد گف کو ببین دردت بقلبم یهو گفتم ن دولی اون دید فهنید ک دروغ گفتم خخخخخخ کلی خندیدیم شما چ سوتی های دادید؟؟؟

😂

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش لطفا هرکی زد بلایکه صلوات میفرستم خواهش

خب اگه میخای پاک شه 

چرا به نی نی یار نمی گی پاک کنه

https://www.ninisite.com/user/37e0c947-5a0f-4c8c-a7cb-d96a16833d88/نی-نی-یار-حذف-تاپیک2

لینکتو بزار نی نی یار پاک کنه

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎

سوتی ک زیاد میدم😶

یبار گربه بود تو حیاط منم ترسیدم عشقم گفت پیشت ک گربه بره بده بعد من دیدم گربه داره میاد سمت من گفتم‌شوتش نکن ک میاد سمت من اونم البته با ترس و جیغ.😂🤣

بهم گفت مگه توپه ک شوتش کنم🤦🏻‍♀️

منم رفتم تو افق محو شدم🚶🏻‍♀️😐🤣🤣🤣

تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی🤪که ترک کردنتمحاله🔗🌼 #ابروکمون_عاقامونم       از اوج   تا پروااااز۶۵۰     همیشه عشق باشد همیشه برکت😉😁😀  #پروازیم😎
فک نکنم پاک کنه میشه گزارش بزنی؟!

اره 🙂